Arama sonuçları: *

1. loveyoupıspıs

Ekol kargo gönderim ne zaman gelecek

Antalya’ya gelmesi gereken ürün kargosu neden böyle olur Amazon müşteri hizmetleri sistemde karışıklık olmuştur diyo yarın da pazar son güncelleme böyle
  2. loveyoupıspıs

hayır Antalya 1774644035 4 gündür bekliyorum ne bi takip kodu nede bi kurye kimse aramadı kendi çabalarımla destege ulaştım ordan da net bir gğn cevap alamadım
  3. loveyoupıspıs

Amazon'daki Kargo Belirsizliği

bende ekol diye bi firma var hiçbir muhattap bulamıyorum şimdi forumda konu da açtım napıcam bimiyorum.
  4. loveyoupıspıs

Karşımda belli bir muhattap bulamadım kolay gelsin müşteri hizmeleri ile konuştum operasyon ekibine ilettiğini vs vs söyledi amazon müşteri temsilcisi ile konuştum oda firma ile görüştüğünü söyledi napıcam bilmiyorum haftaiçi sınavlarım var sınavlardan önce gelmesi gerekiyordu ama halen ne...
  5. loveyoupıspıs

Bu kasa alınır mı mantıklı olan hangisi

kasamdan memnunum sadece bu parçalar iyi mi alınır mı memnum eder mi merak ettim
  6. loveyoupıspıs

psu almayacagım 1772990591 şuanki kasamda soyulmalar mevcut bende kasa ve sogutcu değiştireyim demiştim stok sogutcu var
  7. loveyoupıspıs

ekran kartımın güçlü olduğunu düşünüyorum ondan işlemci yükselteyim dedim sizce mantıklı mı
  8. loveyoupıspıs

Şuanki kasam bu https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gamebooster-gb-g3309b-550-w-led-fanli-atx-oyuncu-fiyati,868342097.html 3 yıldır kullanmaktayım ama artık değiştireyim dedim sistem i3 12100f stok arc a750 gigabyte h610m h v2 işlemcimi yakın zamanda i5 yapmayı düşünüyorum kasam da...
  9. loveyoupıspıs

Valorant ta küfürden dava yenir mi

anlıyorum
  10. loveyoupıspıs

benim konumla baglantısı var mı
  11. loveyoupıspıs

Bi rahatladım başıma bişey gelir diye korkum vardı teşekkür ediyorum.
  12. loveyoupıspıs

zaten normalde dikkat ediyorum sonuçta bi oyun diye çok takmıyorum ama o an anlık oldu bilirsiniz
  13. loveyoupıspıs

trol değilim ama o kadar şey varken oyunda kim olduğu belirsiz birisi için ugraşmazlar diye düşündüm sonra bende teşekkür ediyorum içim rahatladı yinede saolun 1771183937 yinede bişey olurmu acaba diye endişelendim o kadar
  14. loveyoupıspıs

Hocam yani dosya olsa bile bişey çıkmaz mı diyorsunusz takipsizlik fln yani başıma bişey gelir mi beni bulupta ifadeye fln çagırırlar mı 1771183666 haklısınız 1771183702 evet pişmanım hemde çok ama içimde bi korku kaldı o kadar
  15. loveyoupıspıs

istemeden oldu diye 3. yazışım hocam sinirlendim bende kusura bakma demiştim oyunda
  16. loveyoupıspıs

ya ben okul okuyorum ne ev hapsi hocam ben olay hukuki sürece girer de ceza alırmıyım başıma bişey gelirmi diye endişeleniyorum sen ev hapsi diyorsun
  17. loveyoupıspıs

Okula gidiyorum da dediğini anlayamadım hocam 1771183190 mail adresi fln var işte öyle 1771183234 olay sesli sohbetti sesim var ya obs vs kayıt var ise diye düşündüm
  18. loveyoupıspıs

Hocam zateb çocuk mu onu bile bilmiyorum hiç mikrofon açmadı karşılık vermedi zaten ajan seçme ekranında oldu kayıt aldı mı onu bile bilmiyorum.
  19. loveyoupıspıs

cs de oynuyom yinede saolun içim rahatladı sadece hukuki bi sonucu olurmu diye korktum ama online oyun dunyaısnda hergün binlerce böyle şeyler yaşanıyo diye biliyordum 1771182123 ben yinede dikkat etmeye çalışıyorum ama anlık oldu istemeyerek oldu ondan dolayı stress oldum biraz
  20. loveyoupıspıs

dostum oyun siniriyle oldu zaten kusura bakma falan dedim özür diledim neden öyle dedin ki 1771181576 isteyerek olmadı anlık oldu
Geri