Arama sonuçları: *

1. M

Logitech G733 muadili kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar Amazon'dan G733 almıştım geçen yıl, genel olarak memnundum aslında düz bir kullanıcı olarak. Kulaklık padlerinin soyulması sonucu Amazon'a gönderdim ve para iadesi yapmışlar 4500 TL. Şimdi önümde iki seçenek var, biri güncel amazon'da fiyatı 6000 TL ama eğer tekrar alırsam fiyatta...
  2. M

Iphone 16'dan 17'ye geçilir mi?

biri 60 hz diğeri 120 hz?
  3. M

55 veren var ben 60 istiyorum. 60'ın altına satmam temiz kullandım zaten sorunsuz en kötü pazarlıkla belki 58-59.
  4. M

55K veren var bu arada. Bakalım 60'a satabilirsem satarım satamazsam almam zaten 17'yi.
  5. M

60k yazdım düz 16 için %98 pil ömrü + apple'dan alınma kılıf ve ekran koruyucu dahil eğer bu fiyata satabilirsem, üzerine 18k koyup 17 alıyım diyorum. Benim amacım cihazın uzun süre güncelleme alması arkadaşlar, kamerası falan çok da umrumda değil kullanmıyorum zaten. O yüzden düz 17 tercih...
  6. M

Arkadaşlar 1 yıllık Iphone 16'ım var 256 GB. 60Hz olmasından dolayı acaba satıp 17 alsam mı diye düşünüyorum. 17 Pro 107k çok pahalı bu yüzden alabilirsem anca 17 düz alabilirim. Sizce değer mi?
  7. M

PS5 için kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar Logitech G733 kulaklığım var ancak hem G HUB yazılımı kuramama sorunu hem de devamlı PC ile PS5 arasında USB tak çıkar olaylarından dolayı sadece PS5 için özel bir kulaklık alayım diyorum. Ne önerirsiniz F/P olarak? Ya da bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?
  8. M

2 bin TL bütçeyle palm tutuş için fare önerisi

FPS oyunları nadiren oynuyorum, genel olarak iş ve mmorpg , moba gibi oyunları oynuyorum. Resimdeki 3 model arasından karar veremiyorum :)
  9. M

2 bin TL bütçeyle palm tutuş için fare önerisi

Arkadaşlar 3 model beğendim. Bütçem aslında 2 bin TL ama diğer 2 model için de fiyat farkı çok aşırı değil. Siz hangisini önerirsiniz? Hiç maceraya girmeden F/P olan Mchose A5 Ultra mı alayım yoksa diğerlerinden biri mi? 8K Umrumda değil arkadaşlar, sensör farkını göze alıp yorum yapın lütfen...
  10. M

Logitech Z506 yerine Z906 alınır mı?

Şeyi tam anlamadım optik aldıysam hangi kablolara gerek yok hocam? Detaylı video göremedim aslında baktım ama yüzeysel anlatım var genel olarak.
  11. M

Hocam ürünü satın aldım, 1 tane de optik kablo aldım ama nasıl bağlantı yapacağımı bilmiyorum. Anakartımın ve hoparlörün görüntüsünü gönderdim. Bilgi verebilecek olan var mı?
  12. M

PS5 için 990 Pro 2 TB alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, PS5 Slim digital versiyonum var. 990 Pro 2 TB almayı düşünüyorum. Güncel fiyatı 990 Pro 2 TB 8.200 TL. Ayrıca bazı arkadaşlar bulut oynama özelliğinin yakın zamanda geleceğini ve SSD'ye ihtiyaç olmayacağını söylediler. Ne kadar doğru, bilgisi olan var mı? Not: İnternet...
  13. M

Hocam gereksiz pahalı gibi yorumlar yapanlar vardı diğer forumlarda siz ne düşünüyosunuz 15-16k etmez mi bu cihaz? @KAwie
  14. M

Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7500'e koydum 6000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası...
  15. M

ASUS VG27AQML1A monitörde IPS Glow ve ghosting var mı?

Ben ekrana karanlık bir odada baktığımda 4 köşeden parlamalar görüyorum. Ghosting için attığım videolar ve fotoğraftaki ips glow için yine attığım görsele göre iade etmeli miyim yoksa bu şekilde kullanayım mı? Evet telefonda çekerken normalin çok üstünde gösteriyor asla görüntüdeki kadar değil...
  16. M

ASUS VG27AQML1A monitörde IPS Glow ve ghosting var mı?

Arkadaşlar monitör bugün geldi ve testlerini yapıyorum. Ölü piksel yok, IPS glow ve ışık sızmasının boyutunu size sormak için fotoğraf çektim kontrol eder misiniz sizce iadelik mi duruyor yoksa kullanılabilir mi? Ghosting test için ise 240 pixel ile test ettim Speed olarak da per 1920 pixel...
  17. M

27" 2k 10.000 TL Monitör Önerisi

Bu monitör için renkleri kötü diyorlar gerçekten öyle mi? Bu monitörü almayı düşünüyorum.
  18. M

Yardım 2K 27 inç monitör tavsiyesi

Aslında G65B fiyat olarak 9599 TL baya uygun ama 6 kez denedim hatırlarsınız size 2. denemeden sonra sormuştum boşa denemeyin demiştiniz, 6 denemenin sonucu ölü piksel ve iade. 9599 TL cazip bakıldığında ama işte 1 tane ölü piksel olmayan gelse, bir de hepsini samsung'un kendi sitesinden...
  19. M

Asus VG27AQML1A için karar kıldım hatta konu sahibine de öneriyorum. Zaten G65 dışında bu bütçede alınabilecek 2. monitör diye biliyorum. Siz de G65B bakıyordunuz galiba Asus olan modelde karar kıldınız. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız bizimle memnun musunuz? 1752910063 24 inç, KS 27 istiyor.
  20. M

6 kez şansımı denedim hepsinde de ölü piksel vardı ve iade ettim. Model belki yurt dışında iyi olabilir ama Türkiye'de kalite kontrol yapmıyorlar veya yenilenmiş ürün satıyorlar başka açıklaması yok. Diğer forumları da gezebilirsiniz ölü piksel çıkma oranı çok yüksek. Bu yüzden tavsiye...
Geri