Arama sonuçları: *

1. MelekElif.Klc

Yardım PSU Konusunda Destek

750w olan ileriye dönük daha iyi mi olur ? Bir de güvenilir dimi ? Bilmediğim için kusura bakmayın, ve çok teşekkür ederim öneri için
  2. MelekElif.Klc

Yardım PSU Konusunda Destek

Merhaba Arkadaşlar, Ben imzamdaki sistemi kullanıyorum ama ekran kartını değiştirmek istiyorum. Yıllardır aynı sistem. Sizden ricam bana psu önermeniz. Psu konusundan hiç anlamıyorum. 9060 xt almayı düşünüyorum. Kasam p1900b. Bütçe: 2000 belki 2500 olabilir Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  3. MelekElif.Klc

Sistemimi satmayı düşünüyorum ne kadar fiyat koymalıyım yardım

Merhaba, Bende aynı soruyu sorsam acaba sistemim ne kadar eder ? R7 5700x Rx 6600 xfx 240gb kioxia sata ssd 1tb kioxia m2 ssd 16x2 3200mhz gammix ram B450mk2 anakart Pb 1900b mesh kasa Thermalthake 120 çift kule soğutucu Sizce bu sistem ne kadar eder ? Şimdiden teşekkürler ederim
  4. MelekElif.Klc

5700x için Soğutucu Önerisi

İleriye dönük almak istiyorum ddr5 şimdilik gerekmiyor ama olursa belki diye kötü bir şey almak istemiyorum. Bu arada öneri için teşekkürler
  5. MelekElif.Klc

5700x için Soğutucu Önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar. Daha yeni arkadaşımdan uygun fiyata 5700x işlemci aldım fakat aşırı derecede ısınıyor işlemci stok fan (wraith stealth mevcut) ile bütçe 2k yı aşmayacak şekilde hava soğutucu önerir misiniz ? Kasa p1900b
  6. MelekElif.Klc

Ryzen 7 5800X Güç kaynağı 550W

80 bronz altın gibi seçenekler altında %80 verimlilik anlamında oluyordu sanırım
  7. MelekElif.Klc

Çözüldü✓ Powerboost P1900B kasaya Noctua D15S sığar mı ?

Reddit de bir konu açılmış gerçekten sadece 1-2 derece fark var aralarında. Tabii 5800x3d ile yapmış ama aynı sayılırlar sanırım. Dediğiniz gibi güzel bir seçenek teşekkür ederim. 5900x için de yeterli olur herhalde diye umuyorum 😄
  8. MelekElif.Klc

internetten baktığımda çok performanslı olduğu yazıyordu. olmuşken iyisi olsun dedim. öneri de alabilirim 5900x için
  9. MelekElif.Klc

Başlıkta da belirttiğim gibi bu soğutucuyu almak istiyorum kasam p1900b çok memnunum kasamdan değiştirmek istemiyorum. Çok anlamadığım için soruyorum ve ayrıca r9 5900x için alacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  10. MelekElif.Klc

Havit gamenote fuxi h3 alınır mı ?

Yaklaşık 1 seneden beri kullanıyorum şarj olayı falan güzel mikrofon orta halli seste herhangi bir sorun yok fakat stereo aklında bulunsun. Sanal 7.1 bulunmuyor. Harici program açınca da dip ses yapıyor. Ben gayet memnunum bas olayı falan güzel tavsiye ederim
  11. MelekElif.Klc

RX 7800XT İYİMİ SİZCE??

Yaklaşık 1.5 senedir rx 6600 kullanıyorum. Ne drop yedim nede bir sorun oldu kendi deneyimim için bunu söyleyebilirim
  12. MelekElif.Klc

RX 7800XT İYİMİ SİZCE??

İkisi arasında şahsi fikrim olarak rx 7800xt önerebilirim . Çünkü güç bakımında baya bir fark var diye biliyorum. RT olayına çok takılmam dersen kesinlikle 7800xt
  13. MelekElif.Klc

Öneri RX 470 4 gb everest alınır mı

Bana kalırsa ikisi de alınmaz ama illa birini almak istiyorsanız kesinlikle rx 570 daha iyi olacaktır
  14. MelekElif.Klc

Çözüldü✓ Farem bozuldu acil öneri ve yardım

Dediğiniz ürünü sipariş ettim teşekkür ederim ilginiz için
  15. MelekElif.Klc

Çözüldü✓ Farem bozuldu acil öneri ve yardım

Öncelikle merhabalar, Bugün farem bir anda ışıkları gitti ve daha da açılmadı büyük ihtimalle tamamen fişi çekildi bu yüzden yeni bir fare ihtiyacım var. Bana 1500 liraya kadar bir fare önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. Neden önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim. Not: Bozulan Mouse rampage...
  16. MelekElif.Klc

R7 5800x veya r9 5900x yükseltme için hava soğutucu önerisi

Kasam powerboost p1900b model fakat psu değişti yalnız şimdiden söyleyeyim ve biraz da sakar olduğum için sıvı soğutma pek düşünmemiştim iyi olan o diyorsan kesinlikle odur 😄 biraz bilgisizim o konular da maalesef
  17. MelekElif.Klc

ekran kartı da değişecek rx 7900 xt düşünüyorum onu da. Besleyebilecek bir işlemci olsun diyerek ilk onu değiştirmeyi planladım ama durum olarak hızlı bir girişimci değilim malum ekonomi saolsun. Peki öneriniz üzere 5800x3d işlemci için soğutucu ne önerirsiniz?
  18. MelekElif.Klc

Şu an 4650g mevcut 😄 neye geçsem hızlı olacak biliyorum fakat almışken beni bir kaç sene götürsün istiyorum
  19. MelekElif.Klc

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Ben işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum kasam full ddr4 şeklinde o yüzden ddr5 e geçmek istemiyorum (en azından şimdilik). Başlıkta belirttiğim işlemci modellerini düşünüyorum en azından şimdilik fakat bunlar için hava soğutucu olarak öneriniz...
  20. MelekElif.Klc

Ücretsiz oyun videosu çekme programı öneriniz var mı

Kayıt programı olarak windows un içinde entegre gelen var win10 ve win11 de onu kullanabilirsin game Center ın içinde. Yada kısayolu windows + G tuşu olması lazım. Edit için en mantıklısı capcut bildiğim kadarıyla hem bedava ve çoğu şeyi güzel işliyor hemde sistem olarak baya bir düşük. Olmadı...
Geri