Arama sonuçları: *

1. Ruffian

1-1.2 milyon civarına araç önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-turkogluotomotiv~kia~ceed~premium~camtavan~119.xxxkm~otmatk-1302857257/detay bunlar nasıl hocam golf buldum 2013 1.4 tsi highline yılına göre kilometresi 150 binlerde ama sorun olmaz her yıl ortalama 15 bin kilometreden hesaplayınca kilometresi...
  2. Ruffian

yerine hangi aracı tavsiye edebilirsiniz Clio dışında çok eskiye kaçmayacak şekilde.
  3. Ruffian

bunlar yapıldıktan sonra tekrar arıza çıkarabiliyor mu ve kaç binde arızalanıyorlar tahmini.
  4. Ruffian

hocam zaten değiştirme sebebimiz daha yaşı az olan bir araba almak C180 falan deseniz anlıcamda A3-A4 için aynı ya da daha yaşlı bir araba almak saçma bence C180 varsa bu paralara yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Ruffian

hocam yemeğin yanında yenmeyen meze gibi bir araç tabiri caizse hiç hoşuma gitmiyor nedense.
  6. Ruffian

hocam şöyle diyim bizde ki toyota 2019 dan beri bizde diyim siz anlayın.
  7. Ruffian

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-clio-1.3-tce-rs-line-keyless-17-jant-97-bin-km-1302960240/detay şunu gözüme kestirdim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-hizli-kredi-ile-2021-cikisli-clio-1.3tce-icon-130hp-edc-1305392713/detay/ bir de...
  8. Ruffian

hocam termostat dışında bilinen bir arızası var mı 1.3 tce nin.
  9. Ruffian

hocam biraz da performansı düşük kaçıyor dizellerin bana göre adblue vs. çok uğraşmak istemiyoruz hali hazırda 1.4 D-4D var ciddi manada çok düşük performansı var.
  10. Ruffian

dizel istemiyoruz hem pahalı masrafı yüksek ve artık benzin daha ucuz.
  11. Ruffian

mümkünse çok eski olmasın kafamda bir kaç model var Clio 1.3 TCe Icon gibi ama farklı seçenekler var mı merak ediyorum önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  12. Ruffian

Arctis nova 1 için deri pad önerisi

etmem kral ya pahalı.
  13. Ruffian

Iphone 16 candy crash saga oyunu donuyor

iOS da güncel olmayan bir şeyi yükleyemezsiniz hocam yüksek ihtimal yapımcı ile alakalı bir sorun.
  14. Ruffian

Iphone 16 candy crash saga oyunu donuyor

oyunun ios sürümünde problem olabilir.
  15. Ruffian

Arctis nova 1 için deri pad önerisi

kulaklığımın pedi parçalandı deri almak istiyorum nerede bulabilirim.
  16. Ruffian

3 bin 4 bin TL arası düz taban için ayakkabı önerisi

tanıdığım bir köşkerden hocam.
  17. Ruffian

özel yaptırdım hocam markası vs. yok.
  18. Ruffian

hocam puma almıştım içine tabanlık koydum özel şimdi tommy var ona da tabanlık koydum daha iyi oldu aramak zorunda kalmadım ama skechers rahatlığı yok fakat güzel duruyor.
  19. Ruffian

🔥İndirim Apple iPhone için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Cüzdan - Siyah 2.935,95TL

sararma falan oldu mu? bende 3 ay falan önce 16 pro için aldım Spigen den ama kılıf sap sarı şuan telefonun renginden çok sırıtmıyor ama yine de kötü duruyor.
  20. Ruffian

Hangi telefonu almalıyım

bence alınabilecek 2 marka var telefonda kim ne derse desin Xiaomiler vs. 1-2 ve ya 3 sene sonra minimum %30 performans kaybı yaşıyor hatta daha fazla bence alınabilecek 2 marka Samsung ve Apple. Huawei de güzel fakat iOS'un yaptığı gibi yapabildiği pek söylenemez App Store ve ya Play store yi...
Geri