Arama sonuçları: *

1. G

Öneri ac valhalla donuyor yardımcı olur musunuz

ubisoft connectten orjinal
  2. G

Öneri ac valhalla donuyor yardımcı olur musunuz

arkadaşlar ac valhalla yı sıkıntısız oynarken görev yüzünden skye adasına gidiyordum tam kıyının yanında oyun dondu hiçbir şey yapılamıyor yardımcı olabilecek bvar mı acaba 1693843006 kapatıp açınca yine aynı şey oldu
  3. G

Yardım Excalibur g770 FPS Drop

görev yöneticisinden cpu kullanımına bak çok fazla cpu kullanan uygulama varsa görevi sonlandır yine dene
  4. G

Çözüldü✓ rekabetçi oyunlarda az fps

garip bir şey anlamadım uninstall ı vardı uninstall yaptım şimdi yeniden başlatıcam yine gelirse format attırırım belki 1692704290 düzeldi hepsi onun yüzündenmiş yardımcı olmayha çalıştığınız için sağolun
  5. G

arkadaşlar sorunu buldum AlTool Service diye bir şey var %50 filan cpu kullanıyormuş onun görevini sonlandırınca fps 300 400 filan oluyor ama kendisi devreye giriyor o ne tam olarak
  6. G

acer nitro5 an515-58-545p 1692696267 laptop ısınmıyor fanlar güzel soğutuyor güç ayarları performansta nvidia dan pil ayarını bulamadım 1692696510 nividia da güç yönetimi modu var o performansta
  7. G

her zaman şarjda ve fps 0 da oynuyorum 1692695371 ram alıp deniyecem bu sefer bu da olmazsa yandık
  8. G

yinede 60 fps normal mi ram düşük olduğu için
  9. G

arkadaşlar yeni laptop aldım laptopda rdr 2 r6 oynarken sıkıntı olmuyor ama cs go da çok fazla fps drop yiyiyorum sizce neden kaynaklı olabilir işlemci: i5 12500H 2.5 GHz ekran kartı : rtx 4050 ram : 8 GB 4800 MHz
Geri