Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Hangi kartı almalıyım sizce

Tamamdır sağolasınız olmazsa taksitle öyle alim yazın benim kartın ederi nedir
  2. T

Psu 1774093469 Alacağım kart 16gb olsun istiyorum
  3. T

Asrock 5700xt 8gb kullanıyorum bunu satıp üstüne 6-7 koyup kart almayı düşünüyorum para olunca sizce ne alayım ikinci elmi yoksa direkt sıfır adıma faturalı 9060xt taksitle alsam daha mantıklı olur mu işlemcim ryzen 5 5600 ram 32GB Birde PSUm NZCT C650 Psuda değişmem lazım sanırım ama modüler...
  4. T

8 bin TL'ye min 144Hz monitör önerisi

5600 al reis cs valo fln ıynayacaksan baya fark eder
  5. T

Yardım İşlemci değişim sonrası fps drop

Ney neden gücü kısıtlayıp dene işte
  6. T

Güç yönetiminden işlemciyi 99 yapıp denermisin hocam
  7. T

Occtden bak o heralde gpuyu gösteriyor drop yedikten sonra occt monitör kısmında grafiğe bak cpu frekansla ilgili olana aniden düşüyor mu diye
  8. T

İşlemci hızını aç birden düşüyorsa frekans dropta anakarttandır o ayar yoksa
  9. T

Evet b660 fln olsa yaşamazsın muhtemelen güç yönetiminden max işlemci durumunu %99 yapsan turbo boost kapanır drop olmaz performans düşer dene istersen
  10. T

Msi afterburnerden kontrol edin en çok drop olan oyunda vrm mos u yüksek ihtimal onla ilgili anakart güçsüz kalıyor olabilir
  11. T

Vrm/mos sıcaklığınıda takip edin işlemci güçlü olduğundan anakart mosfetleri yetersiz kalıyor ısınıp korumaya alabiliyor olabilir
  12. T

Borulardan biri soğuk biri sıcak mı
  13. T

Yardım Hangi psuyu almalıyım

Modüler lazım kasa çok küçük 650w deepcool vardı kablolardan bonbe yapıyordu kasanın arkası modüler aldım bende
  14. T

Ekran kartı varsa işlemci driveri anakart driveri onlarıda güncelle ve stok fan mı kullanıyorsun ne marka soğutucu kullanıyorsun ayrıyeten biosu sıfırlayıp dene
  15. T

Reis bios güncelle format at driverleri kur montajda sorun yoksa düzelir yüksek ihtimalle
  16. T

Yardım Hangi psuyu almalıyım

Şuan NZXT C650 yarı modüler psu kullanıyorum imzamdaki sistemdeki ekran kartını ileride yükseltirsem hangi psuyu almalıyım 6900xt veya 7800xt düşünüyorum modüler veya yarı modüler olmalı ve benim psu kaça gider
  17. T

🔥İndirim Thermalright Royal Knight 120 SE White TL-C12W V2 120mm Intel-AMD Uyumlu 1599tl

150 de kargo ile 2050 oluyor ve 2000tl bonusum vardı knla aldım gaming gen bonus kullandırmıyor
  18. T

🔥İndirim Thermalright Royal Knight 120 SE White TL-C12W V2 120mm Intel-AMD Uyumlu 1599tl

Daha yeni bunu sipariş ettim iade edeyimmi
  19. T

Ryzen 5 5600 soğutacak fan

ozaman bunu alıyorum hepsiburadadan 100tl daha pahalı ama yapacak bir şey yok başka öneriniz yok değilmi bu bütceye daha iyi hava soğutma yoksa bunu alıyorum
  20. T

Ryzen 5 5600 soğutacak fan

o güzelmiş soğutma hava soğutmada alabilirim sıvı görünüm olarak daha güzel olur dedim ve daha az yer kaplar hava soğutma ömürlük gibi oluyor daha güzel
Geri