Arama sonuçları: *

1. M

Tırnak Morarma sorunu

İyi günler arkadaşlar.Bilgili olan arkadaşlara bir sorum olacak.Sağ ayak başparmağım yaklaşık 2 ay önce sağ tarafından derisi kızarmaya ve irin çıkmaya başladı.Bende daha önce tırnak batması geçirdiğim için belli bir süre sonra tırnağı iyice çıkardım temizledim.Belirli bir batma izi yoktu.Ayrıca...
  2. M

Deep Rock Galactic Cross Platform

Arkadaşlarım deep rock galactic zamanında steamden almışlar.Şuan xboxta 50 liraya düşmüş indirimler.Eğer xbox üzerinden satın alırsam steamdeki arkadaşlarımla oynayabilirmiyim oyunu? (yanlış anlaşılmasın konsol olan xbox değil pcdeki xbox üzerinden alacağım)
  3. M

Windows 11 Secure boot Sorunu

Arkadaşlar Windows 11’e geçtiğimden beri Valorant oynamıyorum bu sorun yüzünden.Eklerde göreceğiniz gibi hem anakartımda(B450M S2H) hem de ekran kartımda (Zotac GTX1660) UEFI desteği var(ikisinide kontrol ettim eminim).Buna rağmen CSM kapatıp Secure Boot açmaya çalıştığımda ekteki hatayı...
  4. M

GTA 5 roscstar games sorunu

Arkadaşlar gta 5 i epic gamesten yğklemiştim daha çnce sıkıntı çıkmamıştı.Bir süre sonra tekrar yükelemk istedim ve yükledim.Oyun yüklendiken sonra oyunu epic gamesten açtım.Rocstar games launcher indirdi sonra connceting to rockstar games penceresi geldi.Odan sonra installing prerequisite yazan...
  5. M

Xbox game pass ea play

Onuda denedim olmamıştı.
  6. M

Xbox game pass ea play

Bu da işe yaramıyor.Xbox game pass alayımda fifa oynarım demiştim burnumdan getirdiler.Hadi sadece fifa yüklenmese neyse ea paldeki herhangi bir oyun da yüklenmiyor.Boşuna param gitmiş gibi hissediyorum
  7. M

2 tane kalem sattım kardamıyım zarardamı

Usta 50 liraya vermeyi nasıl becerdin büyük başarı valla yanlış anlamada karşıdaki de enayiymiş biraz
  8. M

Xbox game pass ea play

Daha önce denemiştim bu videoyu bidaha deneyeyim dedim.Adam downloada bastıktan sonra download managerden inmeye başlıyor benimki sadece oyunun sayfasında downloading yazıyor ama hiçbir şekilde inmiyor
  9. M

Xbox game pass ea play

Evet.Dediğim gibi Ea destekte ne yazıyorsa denendim.Yeniden başlatmak app recovery indirme yerini değiştirmek yeniden silip yüklemek hatta https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports-Technical-Issues/Address-game-download-install-issues/td-p/9862645 burdaki gibi dosyalara bile müdahale ettim ama işle...
  10. M

Xbox game pass ea play

Arkadaşlar xbox game pass aldım ama ea playde sorun var.Fifa 21 yüklemek istiyorum ama download tuşuna bastığımda ekran görüntüsündeki gibi downloading yazıyor ama download managerde sadece üç nokta dönüp duruyor.Xboxta ise kuyruğa alındı yazıyor.Ea destekten okuyarak baya fazla yöntem denedim...
  11. M

EA Play Fifa 21 yüklenmiyor

Xbox game pass satın aldım.Ea play üzerinden fifa 21 yüklemeye çalıştım ama görsellerdeki gibi hiçbirşey olmuyor downloading yazıyor ama kuyruğa alındı diye bekliyor.Sabah bırakmıştım yüklemeye hiç inmemiş.Yardım ederseniz sevinirim.Aşağıya ssleri bıraktım.Hayırlı cumalar.
  12. M

Video ve ses düzenleme programı

Arkadaşlar tatilimde birsürü kısa kısa videolar çektim ve bunları kesip birbirine eklemek ve hatta bazı sesleri ekleyip çıkarmak istiyorum.Bunun için hangi uygulama iyi olur.(Filigranlı olmasın)Hugolanın da kullandığı bir tane vardı biliyorsanız onu da yazarsanız sevinirim galiba en iyilerinden o.
  13. M

Fifa 20 sağ analog şut veya pas çekiyor

kanka bende de büyük ihtimal aynı kol var uygulamada ayarlarını fotodaki gibi yaptım bide o analog tuşua bas aşağıda kırmızı ışık yanıyo böyle olur 1630498013 analog tuşuna ilk bas sonra axis 3 le axis 6 sını yap oluyo ama axis 6 yı inverted menüsünden seçicen
  14. M

500 tl Aksiyon Kamera Önerisi

@wpa_supplicant https://www.hepsiburada.com/mf-product-fit-n-joy-0272-4k-ultra-hd-wi-fi-aksiyon-kamera-siyah-p-hbv00000sduui buna bakabilir misin fiyata göre iyi midir?
  15. M

500 tl Aksiyon Kamera Önerisi

Arkadaşlar yazın gittiğim yerler için en fazla 500 TL'ye kadar aksiyon kamerası arıyorum. Yolda bırakmayacak bir kamera önerir misiniz? (Kamera yanına uygun tripodda önerirseniz sevinirim.). Youtubeye video atacsğım 1080p yükleyebileceğim kamera olursa güzel olur.
  16. M

Emülator Sorunu(PUBGM)

Arakdaşlar Gtx1660 ryzen5 2600 16gb ram sistemim var.Babamla oynayabilmek adına bluestaxks emülator pubg yükledim.Ama rami 4gb ve 4 çekirdek ayarlamam rağmen oyun takılıp duruyor.İnternetimde de sorun yok.Yüksek fps ayarını açıp monitörüm 75hz oldupundan 75e ayarladım ama takılmalar...
  17. M

Android Filmlerdeki Ses sorunu

Sağol kardeşim dahili uygulamayla hallettim sorunu
  18. M

Android Filmlerdeki Ses sorunu

Merhaba arkadaşlar.Huawei mate 20 lite kulkanıyorum.Ara sıra izlemek istediğim film olunca indirip izliyordum.Ama son bitkaç denememde görüntüde bir sıkıntı yok ama sesi yok filmlerin."Ses formatı ac3 desteklenmiyor diyor.Uygulama kullanmıyorum huaweinin kendi video programından izliyorum.Yardım...
  19. M

Kablonet hakkındaki sorularım

Zaten bizimde sınırsız 100mbps paket olarak akşamları 25 e düşüyor bu normal ama niye benim pingim 100mbps okduğu zaman ile 25 mbps olduğu zaman aynı?
  20. M

Kablonet hakkındaki sorularım

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı.Yaklaşık 6-7 yıldır türksat kablonet kullanıyorum.Şifresini değiştirmek istedim ve nasıl değiştiğini de öğrendim. Ama şöyle iki sorum var; 1)İzlediğim videodaki arkadaş modemin isminde ve şifresinde türkçe karakter(ı ü ğ ç ö ş vs.) kullanmam...
Geri