Arama sonuçları: *

1. erexnn

Öneri 6 bin TL'ye kablosuz siyah oyuncu kulaklığı önerisi

Steelseries arctis nova 5 aldım hocam
  2. erexnn

Öneri 6 bin TL'ye kablosuz siyah oyuncu kulaklığı önerisi

6 bin TL civarında kablosuz F/P özellikle siyah bir kulak üstü oyuncu kulaklığı istiyorum. Nova 5 güzel geldi fakat siyahı 7.5 bin TL olduğu için vazgeçtim. Corsair Void ve HyperX Cloud 3S var şu an aklımda.
  3. erexnn

Bilgisayar için ekipman önerileri

hocam laptopdan masaüstüne geçeceğim ondan dolayı klavye mouse vs bakıyorum zaten büyük ihtimalle diğerlerini bilgisayarı aldıktan sonra alacağım
  4. erexnn

Hocam 8khz diye aldım ikisinide varsa link gönderebilir misiniz
  5. erexnn

Merhaba, yazın bilgisayar alacağım, o yüzden ekipman almaya şimdiden başlayacağım, bulduğum birkaç ekipman var, bunlar uygun mudur, bu fiyatta daha iyi ekipmanlar bulunabilir mi? Ayrıca şu an elimde olan ASUS ROG STRIX Scope 2 RX red klavyesi ve ASUS STRIX evolve mouse'unu satacağım. Mouse...
  6. erexnn

Nasıl drag click yapılır?

Rampage smx r21 mouse' m var ve drag click yapılıyor diyordu aldım yapılıyor ama hiç drmadan long drag yapınca iletmiyor ilk defa drag click yapıyorum onla mı alakalı yoksa mouse ile ilgili mi programından yapılyıorsa söyleyebilir misiniz
  7. erexnn

Rampage SMX R21 ile nasıl drag click yapılır

hocam nereden ayarlanıyodur yazılım var bende 1693059707 trendyoldan drag click mouse aldım ve drag click oluyor demişler
  8. erexnn

Rampage SMX R21 ile nasıl drag click yapılır

nasıl yapılır bi türlü yapamadım yoksa çalışmak mı gerek 1693055358 olmazsa iade edeceğim çünkü
  9. erexnn

50.000-60.000 TL Laptop Önerisi

hocam bunu tercih etmemenizin sebebi nedir? 4tb ssd 64gb ram rtx 4060 windows 11 pro 144hz sırf tuf diye alınmayacak mı? hayır yani daha iyisini de bulamamışsınız 64gb ram ve 4tb ssd ile herşeyi açıklamışım ayrıca rtx 4070 olsa ne olacak 16 gb olduktan sonra @Pycoue 1692830602 bana göre bir...
  10. erexnn

Rampage r21 vs Razer deatshadder

Hocam 2. Güzelmiş ama drag click ve double click oluyor mu
  11. erexnn

Hocam 700 imkansız gibi bir şey maximum 600e çıkabilirim
  12. erexnn

600 max 1692888733 Ama drag click olursa iyi olur çünkü Minecraft bedwars oynuyorum
  13. erexnn

Deatshadder essential
  14. erexnn

Başlıktaki gibi ikisinden birini alacağım ama drag Click için istiyorum double Click içinde sizce hangisi daha iyidir? Arada 120 lira fark var neredeyse.
  15. erexnn

🔥İndirim Forza horizon 5 300 Tl!

Tek ben haklı değişmişim arkadaş haklı
  16. erexnn

20 bin TL PC önetisi

https://www.itopya.com/planet-white_h23969 https://www.hepsiburada.com/intel-core-i3-12100f-asus-geforce-rtx-3060-dual-v2-8gb-16gb-ddr4-512gb-m-2-nvme-ssd-gaming-bilgisayar-pm-HBC00004EY0RE?magaza=Adak%20Bili%C5%9Fim bu iki sistem bence gayet uygun 1692833786 Asus a gerek yok derseniz bunlar da...
  17. erexnn

bana laf söylemediyseniz beni cevaplamayın 1692833061 ilk baştan emanetmiş gibi hissediyorum deseydin belki hiç tartışmayacaktık
  18. erexnn

anlamadığın bir şey varsa söyle ben koleksiyon yapmanı desteklemiyorum dedim ona laf ettin destekliyorum dedim ona laf ettin peki ne dememi bekliyorsun zaten fan olsam herşeyi xboxdan alırım ama ben çoğu şeyi steamdan aldım zaten neyin kafası
  19. erexnn

küfür etmişim gibi hala bu konu hakkında konuşuyorsunuz. ben sizin koleksiyon yapmanızı destekliyorum game pass almanızı değil
  20. erexnn

bir şey demedim ki kardeş neyin atarı bu koleksiyon yapmanı destekliyorum
Geri