Arama sonuçları: *

1. S

360mm Sıvı Soğutma Destekli Kasa Önerisi

Merhaba, 5070 sistem topluyorum 700 750w psu dahil 360mm destekli kasa önerir misiniz olabildiğince f/p olması önemli
  2. S

Battlefield 1 Sürekli baştan başlatıyor yardım

Arkadaşlar merhaba, Battlefield 1i her açtığımda ilk hikayeye atıyor ilerlemeyi kaydetmiyor. Oyunun dosyalarını doğruladım, silip tekrar yükledim fakat düzelmedi yardımcı olur musunuz
  3. S

Öneri Scroll'u sağlam olan mouse önerisi

Tamir için youtube'a baktım bir videoda wd40 gibi bişey sıkıyordu, bende içini açıp wd40 sıktım şuan kayma yapmıyor düzeldi sanırım teşekkürler. Ama halen önerilere açığım
  4. S

Öneri Scroll'u sağlam olan mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, 1 senedir razer deathadder essential kullanıyorum ve scrollu bozuldu kayma yapıyor. Abdullah abinin videosunu yaptığı rampage zenıth pro hoşuma gitti, videoda anlattığına göre kullandığı sensörler vs. kaliteli fakat başka alternatifleri de değerlendirmek istiyorum (özellikle...
  5. S

İnventus Sitesi Güvenilir midir ?

Pc kasam 240mm destekediği için mecbur 360 alamıyorum teşekkürler öneri için
  6. S

Teşekkürler
  7. S

Arkadaşlar merhaba, İnventus sitesinden Corsair h100 240mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum, diğer sitelere göre uygun fiyatlar fakat güvenilir midir ? Ek olarak aklımda coolermaster ml240 modeli de var fiyatı daha uygun sizce hangisi ? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14117...
Geri