Arama sonuçları: *

1. bazixoe

2500 TL klavye önerisi!!

Apex 9 zaten optik switchlere sahip fazlasıyla iyi. Benim lafım gereksiz pahalı Apex 3'e idi.
  2. bazixoe

2500 TL klavye önerisi!!

Bu bütçeye membran mantıksız.
  3. bazixoe

ORTA-ÜST SEGMENT KLAVYE TAVSİYESİ

Hocam bütçe belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. içine toz vs. kaçmış olabilir, plastiğine zarar vermiş olabilirsiniz veya kronik takılma sorunu baş göstermiştir.
  4. bazixoe

Darmoshark Top75 için keycaps önerisi

Ben çok teşekkür ederim hocam, keyifli sohbetiniz için. Umarım gözünüze şık görünecek o klavyeye sahip olursunuz. Tekrardan görüşmek üzere :)
  5. bazixoe

Ben de net bir cevap verebileceğimi düşünmüyorum hocam. Tahmini 7-15 gün gibime geliyor. Benim tek bi Aliexpress siparişim olmuştu, o da yıllar önce rezalet aliexpressteydi, ki o da gelmemişti:D Fakat şu an tamamen bambaşka, sorun yaşayacağını düşünmem
  6. bazixoe

Ben teşekkür ederim hocam. Ben şahsen puding keycapslerden hoşlanıyorum, tabi bu şahsi bi fikir. Top75'in RGB'sine baktığım zaman zaten aşırı abartılı bi parlaklığı yok, göz yoracağını, ışıldayacağını düşünmüyorum. Tercih edebilirsiniz. Ayrıca klavye hakkında görüşlerinizi belirtirseniz çok hoş...
  7. bazixoe

Selamlar Hocam. Sanırım siyah ağırlıklı istiyorsunuz. Yurt içinde pek seçeneğiniz yok, HyperX ve Steelseries dışında önerim olmayacak. HyperX ABS Pudding Keycaps - TR - Siyah HyperX PBT Keycaps UK - Beyaz HyperX PBT Keycaps US - Siyah STEELSERIES PBT PrismCaps (Puding) UK - Siyah STEELSERIES...
  8. bazixoe

Çözüldü✓ Dracula Castle 5075B Plus alınır mı

Selamlar hocam. Üzerinden küçük bi süre geçmiş ama ben sorumu iletmek istiyorum. Aynı klavyenin Black&Silver versiyonunu (Black&Silver LİNK) alacağım. Ekstra vergi olmadığını söylemişsiniz, gümrükte bir sorun yaşanmaz değil mi? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.
  9. bazixoe

boş derste telimi alan öğretmen

Hocam emin olun anlattıklarınızdan gram eser kalmadı. Kendim de lise öğrencisiyim, anlatamayacağım kadar büyük olay YAŞADIM. Beyin kanamasına kadar giden olaylar oldu, maximum iki bağırılıp bırakıldı, ben de ne fiziki ne sözlü herhangi bir suçum yokken ifade vermeyi öğrendim.. O günden beri...
  10. bazixoe

Çözüldü✓ "cpy-efpes2021.iso" dosyası ne olabilir, dosyayı kaldırmam zarar verir mi?

hocam yıllardır oyun bilgisayarımda değil, kaldıralı çok oldu. nasıl dosyaları durabilir ki? (yanlış bilmiyorsam oyun içine aktardığın, save dosyalar, data vs. KONAMİ klasörünün altında toplanıyor fakat bu .iso 3d dosyası gibi bi şey değil mi? 1703949980 Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam.
  11. bazixoe

Çözüldü✓ "cpy-efpes2021.iso" dosyası ne olabilir, dosyayı kaldırmam zarar verir mi?

Öncelikle iyi günler. Uzun süre sonra bilgisayarımda gereksiz dosyaları temizleme ihtiyacı duydum, ve yaklaşık 40 GB boyutunda bir dosyayla karşılaştım. İçinde geçen "efpes2021" isminden, zamanında oynadığım fakat steam üzerinden kaldırdığım "eFootball PES 2021" oyununun bir dosyası olduğu belli...
  12. bazixoe

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

Hocam haberdar edeyim peşinizi bırakmam :D Rahatsız etmeyeceksem zamanı gelince klavye ile ilgili bolca görüşlerinizi almak isterim. Sağlıcakla kalın, iyi akşamlar.
  13. bazixoe

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

Çok teşekkür ederim hocam. Güzel bir indirime girmiş, alabilirim diye umuyorum. Farklı adaylar var, aklımda soru işaretleri, bi miktarda para problemi... Ulaşacağım umarım mutlu sona. Tekrardan çok teşekkür ederim hocam, yardımcı oldunuz. :giggle:
  14. bazixoe

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO KLAVYE İNDİRİMLERİ AMAZON 🔥🔥

Hocam klavye arayışı içindeyim, akko'ya da bi tık hayran olduğumu söyleyebilirim. Akko Cream Yellow'u deneyimledim, o yüzden yine cream yelllow arayışındaydım fakat, Cream Blue'lar nasıldır? Bilen varsa almayı düşünüyorum?
  15. bazixoe

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO KLAVYE İNDİRİMLERİ AMAZON 🔥🔥

2. Link çalışmıyor hocam. 1702407830 Düzeltmişsiniz sanırım hocam, az önce ödeme kısmına yönlendiriyordu ben de kendi içimde karmaşa çıkardım bir tık :D
  16. bazixoe

🔥İndirim Fnatic Streak65 Mekanik Klavye 1,699.00 TL

Zaten bu fiyat bandıydadı bi süredir. Alabilirseniz "streak65 LP" şeklinde yenilenmiş halini alın, çok daha iyi. O da connectgame'de 1800tl idi yakın zamana kadar, takip etmekte fayda var. 1702211237
  17. bazixoe

bu klavye alınır mı ?

Hocam ikisi de alınabilir, tamamıyla sizin kararınıza isteğinize bağlı. Hayırlı olsun şimdiden.
  18. bazixoe

Yardım FP mekanik klavye önerisi yapar mısınız

Aliexpress'in yeni kullanıcı vb. indirimlerini inceleyebilirsin. E-yooso z11t bolca öneriliyor bu forumda, bakabilirsiniz. Emin değilim fakat belki yılbaşına doğru Amazondan da bi şeyler düşürebilirsiniz.
  19. bazixoe

Custom Tarzı TKL-%65 Mekanik Klavye Önerisi - 2000~ TL

Sanırım alacağım öngörüldü ki bugün sipariş vereceğim tahmin edilip üstüne 1000tl eklenmiş. Sanırım bi hayalim daha mutsuz sona erdi :(...
Geri