Arama sonuçları: *

1. MASTERF5

Steam Ailemize üye arıyoruz

......uk
  2. MASTERF5

reis normalde direk linke basınca profile atıyo zaten bu giriş sayfasına atıyo hesap bir diyo fishing linki https://steamcommunity.com/id/lachaisedemonte bu link gibi mesela 1774214643 çok güldim buna iyi yazmısın :ROFLMAO: 1774214772 Güzel fishing ama tebrik ediyorum yani
  3. MASTERF5

zeki zanediyolar ya kendilerini 1774214466 kanka inşallah bunun arkadaşısındırda girmemişsindir hesabını öyleyse git şifreni degis geçmiş olsun
  4. MASTERF5

cano s.team ne alaka ya
  5. MASTERF5

Çözüldü✓ Sıvı soğutma kasama sığar mı?

1774214108 360 mm desteklendiği yazılmıs
  6. MASTERF5

Çözüldü✓ Hangi monitör daha üstün OLED Hangisini almalıyım

gartantiye göndeririz olmadı ya
  7. MASTERF5

aldım reis hazırlanıyo 1774208689
  8. MASTERF5

ASUS ROG Strix OLED hangisi tercih edilmeli ?

siparis geçtim reis MGR modelini 4 k fazla gerek yok gibi
  9. MASTERF5

alıyom şimdi gaming gen den
  10. MASTERF5

Çözüldü✓ ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR 26.5 inç Almalımıyım

W OLEDMİ QD OLEDMİ https://www.gaming.gen.tr/urun/794723/asus-rog-strix-oled-xg27aqdmgr-26-5-inc-240hz-0-03ms-2k-qhd-adaptive-sync-woled-pivot-gaming-monitor/#reviews
  11. MASTERF5

https://www.gaming.gen.tr/urun/794723/asus-rog-strix-oled-xg27aqdmgr-26-5-inc-240hz-0-03ms-2k-qhd-adaptive-sync-woled-pivot-gaming-monitor/#reviews bunu düşünüyorum hocam aqwmg 5k fazla haketiğini düşünmüyorum açıkçası sıkıntı cıkarırmı bana yani ips hd den sonra cağ atlayacakmıs gibi hisediyorum
  12. MASTERF5

DJI DRONE KONUSUNDA KARARSIZIM.

bende alacaktım ucus izini muhabbetleri falan var ehliyet alayım dedim ucus izni verilen yerlerde kısıtlı bi düşün öyle al derim ucurursanda kacak ucurursun ama İlter diye bi muhabbet var dronu kitliyomus vazgeçtim sonra
  13. MASTERF5

ASUS ROG Strix OLED hangisi tercih edilmeli ?

kankam aldınmı ne yaptın bende 2 si arasındayım fiyatları çok yakın birbirine 600 700 falan oynuyo aldıysan bi yazabilirmisin İyi bayramlar bu arada
  14. MASTERF5

bütçeyi çok aşıyo be reisim 1774194544 asus daha iyi değilmi bundan sensör teknolojisi falan 1774194872 Bu ikisinden hangisi sorunsuz benim işimi görür
  15. MASTERF5

20-30 1774176889 imzada yazıyo
  16. MASTERF5

bende zaten 2 tane monitör var 3. olcak bu oled olması lazım şart 1774175539 buda abartı biraz ya bide 4k benim bilgisayar hayatta vermez fps
  17. MASTERF5

[H3 id='ASUS+ROG+Strix+XG27AQDMES+26.5+240Hz+odel+2k+240hz+civar+monitr+bakyorum+baka+bi+monitr+enrirmisiniz+yada+bu+monitrn+bi+kronik+sorunu+falan+varmdr']ASUS ROG Strix XG27AQDMES 26.5" 240Hz odel 2k 240hz civarı monitör bakıyorum başka bi monitör öenrirmisiniz yada bu monitörün bi kronik...
  18. MASTERF5

Djı mini 3 alınır mı? başka öneriniz varmıdır

https://www.amazon.com.tr/DJI-Mini-RC-N1-Kumandal%C4%B1-Drone/dp/B0CQ8DG1CX/?_encoding=UTF8&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_d 25-30 bin lere dron bakıyorum ama suanda henüz adam akıllı bulamadım 3 mini var ama ondada sensör yok oyuzden başka öneriniz varsa yazarmısınız
  19. MASTERF5

Yardım Kaskın altından hava geliyor

motor kaskıysa modelini atsan bi bakabilirim çoğu modelde ön çene kısmında havalandırma kanalı kapağı var ama direk boyundan giriyosa Buff alabilirsin boynunu korumak için 50 100 lira bişi zaten alırsın takarsın kısın yazın zaten gerek yok
  20. MASTERF5

2K OLED monitör ( 2 seçenek arasında kaldım.)

3. monitörüm olacak çağ atlarım gibi geliyo banada ips va 240 lık kullanıyorum 2 tane lenovo samsung hem 2k hem oled çağ atlatacak gibi geliyo
Geri