Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kartı şuanki piyasada satılırmı?

ben deneme olarak 4.500e koydum 4300 anca zar zor veren oldu istanbul piyasasında. O fiyatlara zor gibi biraz bence 1615108381 Ryzen 1600, şöyle diyim kısacası abdullah abiinin 2019 da çıkardığı V4 sistem extra Hdd ilave ram v.s koydum
  2. B

Bir de diğer bir şık olarak pc yi komple satmama gerek varmı sizce? Yoksa ekran kartının seviyesini sizin dediğiniz gibi iş görmelik bir şey alıp yoluma devammı etmeliyim
  3. B

Oyun oynamıyorum genel olarak. İş im gereği World - Excel, kendi işimin muhabesini tutmak gibi kullanıyorum şuanda pc'yi. 2019 da aldım bu zamana kadar fazlasıyla oyun felan oynadım artık iş hayatında olduğum için pek de vaktimi veremiyorum dostum. Böyle bir piyasa var iken de şuanda ya diyorum...
  4. B

pcden ekran kartını çıkardığım andan itibaren kullanamıcam yeni bir kart alana kadar doğrumu? 1615108020 Pİyasasına hakimim o konuda problem yok da. İşte kafam da soru işareti kaldı satınca pc yi açamıcam bidaha gibisinden
  5. B

msı rx 580 8gb ekran kartım var. Şuanki piyasada satılırmı? Pcyi aktif olarak kullanmıyorum artık. Satıp iphone almak gibi bir düşüncem var sizce pişman olur muyum satarsam eğer..
  6. B

Rx 580 8 gb Msı

Thermaltake v200 tg 1595768756 thermaltake v200 tg 1595768781 masanın altında yan camı kapalı birşekilde duruyor - Kasa v200tg
  7. B

Rx 580 8 gb Msı

Dostlar Steam pubg de bugün 89 derece yi gördüm anormal bir durum varmı? Sistem 2019 da satışa çıkan V4 + 8 gb ram ilave + 1tb hdd ilave Yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam lazım?
  8. B

İşlemci Dalgalanması

Hizmet ana bilgisayarı- Windows pencere yönetimi gibi etkenler bi çıkarıp indiriyor ( İşlemci RYZEN 1600 )
  9. B

İşlemci Dalgalanması

Bilgisayar boşda iken işlemci kullanımında dalgalanma oluyor. Örnek: %5 iken %40 lara çıkıp iniyor v.b Sizce neden oluyor ?
  10. B

Amd Ryzen 5 3600

evet çok rahat yapılır fakat 2700x de bakabılırsın render yayın için genelde onu tercih ederler. Ama 3600 de bir o kadar etkılıdır hep oyun bakımından hemde yayın bakımından.
  11. B

Sessiz klavye önerisi alabilirmiyim? rgb önemli değil

Bütçe 200 tl max
  12. B

üst düzey dediğiniz tarz neler önerebilir misiniz?
  13. B

Laptop klavyesi gibi ince tuşları göze hoş geldi bi araştırayım başka öneri gelmezse bu klavye üzerinde dururum teşekkürler..
  14. B

dostlar sessiz klavye önerisi alabilirmiyim switch rgb o kadar önemli değil gözümde sadece gece çok ses çıkarıyor oyun oynarken yazı yazarken de yardımcı olabilirmisiniz..
Top Bottom