Arama sonuçları: *

1. sinyorita

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

Hocam sadece ortadaki YILLIK PAKET yazan yer Süper Dolu paket oluyor benim anladığım 0 TL olanda zaten Spor Extra+ yazıyor açıklamasında Bizim aldığımızda Premier Lig ve Ligue 1 var futbol olarak.
  2. sinyorita

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

10 dakika önce aldım hocam sanırım bazı kişilere çıkıyor
  3. sinyorita

🔥İndirim Solo 100'lu Yuzey Temizleyici 61₺🔥

Hocam linkteki Solo marka yalnız
  4. sinyorita

A36 47wattdan max kaç watt alır

Telefona göre güç alır hocam istersen 200watt adaptör olsun, telefon yine 45watt çeker. Sanırım Spigen 2'li giriş 47watt olanı almışsınız.
  5. sinyorita

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

16 GB modelinin fiyatı 18-18.5'dan aşağı değil minimum 4klık fark var
  6. sinyorita

VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Şu kartın piyasada olduğunu bilen yok mu anlamadım Passmark testleri bile yok hep XT modeli çıkıyor karşıma bunda XT ibaresi yok sanırım farklı kart, fiyatı iyi gibi duruyor normal XT ile performans olarak çok farkı yoksa...
  7. sinyorita

AULA F75 klavye oyunda tuşları çok geç algılıyor

Aynı sorunu yaşadım ve bu durumu çözen şey Dongle'ın takılı olduğu USB'yi değiştirmek onun dışında çözüm var mı bilmiyorum ama bu yöntemle çözdüm ben
  8. sinyorita

❌İndirim Bitti! TRENDYOL İNDİRİM NASIL KULLANILIR (700₺ İNDİRİM!)

Sanal kartta sıkıntı yok hocamda sipariş ücreti kadar yükleme kesin gerekiyor mu daha düşük ücrette olsada TR kartları geçerli değil diye yazı yazmaz diye düşünüyorum
  9. sinyorita

YKS kitap alıcam diye MoneyPay bile açtım hala TR kartları geçerli değil diye bir yazı çıkıyor tek sorunum o çözemedim bi
  10. sinyorita

Ödeme yaparken genel olarak kullandığınız kartları yazar mısınız Sadece MoneyPay ve benzeri yerlerde mi oluyor
  11. sinyorita

Trendyol hazır sistem aldım

Anladım hocam yine de bu forumda veya başka bir forumda son zamanda açılan benzer konulara bak böyle durumlarda +++Trendyol gibi yerlerden alınan çoğu sistem olması gereken fiyatının üstünde oluyor genelde ondan dolayı büyük ihtimalle eserinin üstündedir, tam bakamadım
  12. sinyorita

Trendyol hazır sistem aldım

Aldıktan sonra açmak yerine almadan önce konu açıp sormak bu kadar zor mu
  13. sinyorita

IPhone 13 vs xiaomi 13

Honor 200'de sağlam kamera vardı bu Honor 400 Pro'nun sensör bilgisini göremedim ama kamerasını bir araştırmanızı öneririm Honor bu tarz cihazlarında baya iyi sensörler kullanıyor bence bir araştır
  14. sinyorita

AULA F75 Tuş Sorunu "@"

FN+Q kombinasyonunu denediniz mi hocam? Genelde FM+Q FN+W tuşları düzeltiyor bende bu durumu sorun Alt ile Windows tuşunun yer değişmesi olabilir onu kontrol eder misiniz
  15. sinyorita

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

Bu seneki 11.11'de kayda değer bişey olmadı sanırım
  16. sinyorita

🔥İndirim 🔥Amazon Seçili Ürünlerde 400 TL lik Sepete 100 TL İndirim🔥

Prezervatif indirimi gibi olmuş bu başka bişey göremedim aopsfjapofjh
  17. sinyorita

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

Bunun yüzünden siteye 1 kere bile giremedim kanserlik olay
  18. sinyorita

❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse 1588 TL

Fiyatına göre alınır bence Omron + PAW3395 ikilisi var 37gram ağırlıkta fazlasıyla iyi, yazılımı ne durumda bilmiyorum bir tek mcu bilgisi yok
  19. sinyorita

🔥İndirim Fifine Mikrofon Ve Kulaklık İndirimleri

Hocam gömdün mü övdün mü çok anlamadım :D
  20. sinyorita

🔥İndirim Migros Cipslerde 4 Al 2 Öde Kampanyası (Sağlık Edebiyatı Yapacaklar Gelmesin)

Küçüklüğümüzden beri cipslerin sağlıklı olmadığı aşılandı bize zaten herkes sağlıksız olduğunu biliyor, insanlar alıp almayacağını kendileri karar versinler bir zahmet, burada hala bu konuşuluyorsa gerçekten komik
Geri