Arama sonuçları: *

1. Y

65k bütçe hazır sistem almak istiyorum

65k bütçem var cok üstüne cıkamam maalesef 9070xt 7500x3d li bir sistem buldum fakat kasası hoşuma gitmedi ve içinde sıvı soğutma da yok onun yerine 9060xt 7800x3d li sıvı soğutmalı kasası gayet hoş bir sistem toplayabiliyorum fakat aklımda 5060ti 16gb lı bir sistem de var inanın karar veremedim...
  2. Y

Gaming Kulaklık Önerisi

gamepowerın yeni cıkan aero ultra modelini geçiçi olarak kullanayım diyorum ama yeni çıktığı için kronik bir sorunu olmasından korkuyorum
  3. Y

Gaming Kulaklık Önerisi

Bütcemi 3000tl civarına kadar çıkarabilirim Rekabetçi oyunlar oynuyorum Uzun süredir hyperx cloud2 kullanıyordum artık eskidi fiyat performans bir kulaklık önerebilir misiniz kulak içi kualklıklara da razıyım
  4. Y

Sistem Toplamaya Çalışıyorum

ram ssd olarak ne önerirsin
  5. Y

Sistem Toplamaya Çalışıyorum

Ekran kartı:Gigabyte RTX 5060 TI Windforce 16G İşlemci:Intel i7-14700K bunlara uygun anakart arıyorum sistem toplamaya çalışıyorum daha uygun bir hazır sisteme de okeyim bütçem 50k
  6. Y

HYBRİD MOUSEPAD ÖNERİSİ

arkadaşlar razerin ve steel seriesin meşhur mousepadlarını kullandım bileğim tamamen mousepade sürttüğü için cok cobuk kirleniyor bir süre sonra isse o kısımlar işlevini yitiriyor bütçem 1.5k klassegear almayı düşünüyorum benim için görüntüsü önemli değil fiyat performans olmasıni istiyorum...
  7. Y

Ajazz 159 Pro Mouse Sıkıntı yaparmı

bende apex var 1k da biraz değişik hissettiriyor fakat 2kda gayet iyi. şöyle söyleyim 8kda kullanabilirim fakat cok fazla şarj yiyor 2k gayet güzel
  8. Y

Çözüldü✓ 3 Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz ?

HP victus 16 4050 modelini kullanıyorum gayet memnunum HP victus 15 in de 4050 modeli var fakat onların ekran kartı wattlari düşük laptop alırken de aynı ekran kartı yazsa da bazıları düşük performans verebiliyor onlara dikkat etmeni öneririm benim kullandığım HP victus 16 nin 4050si 120w...
  9. Y

AJAZZ AJ159 lütfen yardım

apex nedir bilmiyorum ama AJAZZ AJ159 pro sunun 8h hzye sahip olduğunu söylemişler fakat burada 8k hz yazıyor pro yazmıyor güvenemedim 1733758927 ajaaz 179 apexmiş dediğin mouse sanırım bu iki mouse arasında cok fark var mı
  10. Y

AJAZZ AJ159 lütfen yardım

AJAZZ AJ159 1049 tl yazıyor temu da ve ben temudan bir kere bile alışveriş yapmadım yeni haberim oluyor bu siteden mouse ihtiyacım vardı burdan alışveriş yapayım mı ve mouse ne kadar kaliteli bilen varsa yardımcı olabilir mi stokları tükeniyormuş
  11. Y

Razer Deathhadder V3 Pro vs Rampage Zenith Pro

anladım kankam tşk ederim
  12. Y

Teşekkür ederim bı bakarım ama razer fiyatı genelde 4000 TL fakat şuanda sanırım indirime girmiş 3000tl olduğu için biraz ona doğru aklım gitmiyor değil fakat aradaki farka değecekse kesinlikle 3000 TL vermeye raziyim 1733595702 Teşekkür ederim 1600e bulsaydim düşünmezdim fakat şuan razer...
  13. Y

Arkadaşlar Rampage Zenith Pro 2300 fiyat bandında Razer Deathhadder V3 Pro ise 3000 fiyat bandında ikisinin karşılaştırmasını yapmaya çalıştım fakat pek bir bilgim yok mouse konularında. Arada 700 tl gibi bir fark var bir arkadaşımda bu mouseların birbirine cok yakın mouselar olduğunu söyledi...
  14. Y

Rampage Zenith Pro 4K

peki razer deathhadder v3 pro ile kıyaslanırsa sence aralarında fark var mıdır şuanda 3000tl sence alınır mı
  15. Y

Rampage Zenith Pro 4K

Rampage Rampage Zenith Pro 4K almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında mouse önerilerine de açığım kablosuz kulanmak istiyorum. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-zenith-pro-4k-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,759558636.html
  16. Y

Cloudflare Warp Çalışmıyor

teeşekkür ettim kral
  17. Y

ücretli olana nerden ulaşabilirim
  18. Y

Unable to Connect - Happy Eyeballs Failure error bu hatayı aldım 1729808863 sürekli denemek mi gerekiyor peki
  19. Y

Bir hafta önce ilk indirdiğimde denemiştim çalışıyordu şuan ise çalışmıyor forumlardan çözümlere baktım hepsini uyguladım maalesef çalıştıramadım. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
  20. Y

Apple Macbook Isınma sorunu

t tamamdır hocam teşekkür ettim
Geri