Arama sonuçları: *

1. goksel53

Yardım Sapphire Nitro+ Rx 9070XT den Herhangi bir RTX 5070ti karta geçilir mi?

değmez tabi eğer elinizde ki kart da şuan yazılım driver sorunu falan yoksa kesinlikle geçmenize değmez 5 fps için 20k fazla vermek mantıklı değil
  2. goksel53

Rx 6800xt Ekran Kartı Hala Alınır Mı?

dayı rx6800xt kullanıyorum 2 yıldır 2. el almıştım 9bin tl ye ve hayatımın en mantıklı harcaması diyebilirim 4k her oyunu oynadım şimdiye kadar fsr kalitede açarak ray traycing kapalı şekilde + olarak mod ile fsr 4 de kurabiliyorsun bu karta 11 12 e bulursan kaçırma fiyatına göre çok avantajlı...
  3. goksel53

Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

+ OLARAK KARTI 9 BİN TL YE ALDIM ŞUANA KADAR TÜM OYUNLARI 4K FSR KALİTEDE OYNADIM RAYTRAYCING KAPALI ŞEKİLDE NVİDİA RAKİBİNİ ALSAM 30K BAYILACAKTIM
  4. goksel53

Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

HERKES NVİDİA ALSIN Kİ BİZ UCUZDAN AMD ÇEKELİM BEYLER TARTIŞMAYA GEREK YOK 6800XT KULLANIYORUM 2 SENEDİR 2. EL BİDE DAHA 1 KERE SORUN YAŞAMADIM BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ADAM SORUN YAŞAMAZ KOLAY KOLAY
  5. goksel53

Beyaz İntel sistem ve parça tavsiyesi

İntel ısınıyordu zaten sende biliyorsun eski serilerinin nasıl ısındığını demek son serisinde düzeltmiş ısınma sorununu ama yinede alınmaz oyun için
  6. goksel53

Intel zaten fiyat kırmak zorunda aynı işlemciyi elden geçirip yeni diye tanıtıp ucuza satmaya çalışacak işte şirketin arkasında ABD olmasa çoktan batmıştı 1774570542 Yarı yarıya daha az güç tüketimi var nerdeyse ve fps olarak oyundan oyuna değişsede 20 30 fps yüksek verdiği oyunlar var neden...
  7. goksel53

Al attığın kanalda böyle bir videoda var ona bakarsan
  8. goksel53

Rakip olarak söylediğin işlemciden 3k fazla piyasa değeri var işlemcinin 7800x3d 15k 1774569642 Gösterdiğin videonun kapağına bi bakar mısın üzerinde işlemcilerin fiyatları yazıyor zaten neye göre rakip yapıyorsun ki bunları inteli alcama 7800x3d alırım 1k cebimde kalır 2 senede bir anakartta...
  9. goksel53

0 Sistem Yavaş SSD Yazma Hızı ve Reset Atma Sorunu(Game Garaj Elite S35)

Hocam bende de m2ssd mi gen4 de çalıştırınca sistem yeniden başlıyordu gen 3 de çalıştırınca stabil çalışıyordu en güncel Bios kullanıyordum 2024ün son günlerine ait bir Bios sürümü globalde en stabil sürüm olarak geçen sürümü kurdum sorunum kalmadı sende deneyebilirsin stabil bir Bios sürümü...
  10. goksel53

Intel işlemcilerin ve amd işlemcilerin iç yapısına dayanarak söylüyorum Intel işlemcilerde her şey tek bir büyük silikonun üzerindedir ve bu da o noktada kontrol etmesi zor bir ısı çıkarıyor amd de ise bu farklı farklı silikon üzerine koyarak ısıyı 1 noktaya toplamayıp silikonun farklı...
  11. goksel53

İnteli soğutmak için daha pahalı sıvı soğutma tdp değerini karşılamak için daha büyük psu ve ilerde işlemciyi yükseltmek istesen anakartı değişmen gerekecek bunun daha karlı olacağına emin misin ?
  12. goksel53

valla reis şu sitede birçok konuda gördüm seni 1 kere doğru bişey savunduğunu veya yaptığını görmedim zaten
  13. goksel53

dayı 7500f kullanıyorum 30 clıent açıyorum zorlanma yok bence başka bir sorunun var 1774544716 + olarak intel gecikmesi daha yüksek bir işlemcidir amdye göre performansının az olmasının sebebi işlemci içinde ki gecikmeden yaşıyor zaten intel kim dediyse size bunları boş yapmış
  14. goksel53

Kaç dpi kullanıyorsunuz?

1600dpi dpi ne kadar yüksek olursa fare o kadar fazla okuma yapıyormuş deniliyor benim için 1600 ideal
  15. goksel53

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

nvidianın pazarlama taktiği işte 5070 içinde 4090 dan daha performanslı demişti bakalım bunda milleti nasıl kandıracak
  16. goksel53

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

bu ne la çevre idare eder de karakterler çok kötü
  17. goksel53

Elektrik kesintisi pclere hala zarar veriyor mu?

psunun gold veya bronz olmasıyla alakası yok elektirik kesintisine karşı korumasının 1773678283 gold veya Daha yüksek sertifika, prizden daha az "boşa" elektrik çekilmesi demektir. Bu da uzun vadede elektrik faturasına küçük de olsa yansır. psunun kaliteli olduğu burdan anlaşılmaz
  18. goksel53

RX 6000 ve RX 7000 serisine FSR 4.1 gelebilir (söylenti)

optiscaler kullanarak rx6800xt ile fsr 4.1 i oyunlarda kullanabiliyorum zaten görüntü kalitesinde fsr 3 e göre çok fark var bildiğin fsr 4 tek eski yani fsr 3 e göre 5 6 fps daha az veriyor 1773672984 amd drıverıne bi yama yaparak optiscaler kullanmadan bile fsr 4 destekleyen oyunlarda fsr 4...
  19. goksel53

Çözüldü✓ Işlemci ghz değeri neden yüksek?

sorun yok normal
  20. goksel53

Rtx 3080 7500f le combolanır mı?

çok kafa şişirir gibi o fiyata rx6900xt de bakabilirsin 3080den daha performanslı ama darboğaz riskin daha fazla olur ben 2k da kullanıyorum 7500f rx6800xt bende darboğaz yok
Geri