Arama sonuçları: *

1. gamex294

Fedora Catpuccin teması nasıl kurulur?

sağol :)
  2. gamex294

gnome
  3. gamex294

Fedora'yı yeni yükledim ve Linux hakkında çok bir bilgim yok. Catpuccin temasını windowsdada kullanıyordum. Buradada olduğunu gördüm. Nasıl yükleyebilirim? Aşamalı bir şekilde yazar mısınız bana rica etsem? Normal Hali Ama ben Nightfox temasını kuracağım: Nightfox Gnome Shell Theme
  4. gamex294

Logitech g102'nin G HUB da görünmemesi

Hepsiburadada mlssstore isimli bir satıcı sahte satıyor sanırım.
  5. gamex294

C# de Glitch efekti nasıl eklenir?

Visual Studio'da C# desktop dilinde program yapıyorum. Bazı viruslerde mesela mrsmajor 2.0 ve Monoxide'de virus açıldığında virusun penceresi glitchleniyor. Bunu nasıl yapabilirim? Korku oyunu yapmayı düşünüyorum. İnstaller'ına böyle bir efekt ekleyeceğim. Örnek:
  6. gamex294

En iyi Windows 8.1 Lite sürümü önerir misiniz?

Donanımım için bir sürü Windows 8.1 Lite sürümü aradım ama kararsız kaldım sizce en iyisi hangisi? Ve normal Windows 8.1 kursam farkı ne kadar olur? Sistemim : RAM : Toshiba 4 GB (galiba DDR3) Çok eski bir RAM HDD : Toshiba DT01ACA050 500GB 3.5″ 7200 Rpm SATA3 32MB Ekran Kartı : GT 9500...
  7. gamex294

Hangi Custom OS Seçmeliyim (AtlasOS, ReviOS, Ghost Spectre)

bence ReviOs en iyisidir
  8. gamex294

Windows 10 Başlat Menusu ikonu nasıl windows 11 deki gibi yapılır

dediğim şeyi anlamayanlar için resim bırakdım yardımcı olurmusunuz win 11 kaldırmıyor pc
  9. gamex294

Samsung Galaxy M12 ye nasıl LineageOS yüklenir?

teşekkürler:)
  10. gamex294

LineageOS un sitesinde M12 yi bulamadığım için yazmışdım konuyu demeyi unuttum
  11. gamex294

M12 telefonumun hem garantisi bittiğinden hem de One UI desteği kesildiği için görünümünü daha çok sevdiğim saf Android yüklemek istiyorum ama tek performansı iyi olup saf Android gibi gözüken işletim sisteminin LineageOS olduğunu sanıyorum o yüzden nasıl yükleyeceğim konusunda bana yardımcı...
Geri