Arama sonuçları: *

1. S

Sistem'in 2.el değeri nedir?

Merhabalar, 2 sene önce toplamış olduğum kasamı full sistem satmak istiyorum. Özellikleri aşağıya bıraktım, ortalama ne kadar bir fiyat eder? THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa MSI Radeon RX580 ARMOR OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5 3500X...
  2. S

Oyunlarda oluşan saniyelik yanıt verme, donma ve kasadan gelen ses

Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum öncellikle kusura bakmayın. Soruna gelecek olursak, her zaman ki gibi açtım bilgisayarımı oyuna girdim fakat oyunda takılmalar olmaya başladı ve bir kaç farklı oyun deneyerek bunu sadece o oyun için olmadığını doğruladım bir kaç...
  3. S

Twitch'de yayın yaparken bitrate dalgalanması

Aynı, oyuna geçtiğim zaman tekrar kırmızı oluyor ve droplanıyor yayın, sonrasında 2250 ve 1800 denedim, normalde 1800 de sıkıntı çıkmadığı halde bu sefer çıktı. Sorun ne gerçekten çok merak ediyorum yahu.
  4. S

AMD encoder da sadece 'Preset'i kalite'ye alabildim diğer ayar yok maalesef. Herhangi bir oyuna girmeden, sırası ile 3500-3000-2500 bitrate de denedim(rengi takip etmek amacıyla), 3500 de dalgalanmalar oldu fakat 3000 de herhangi bir renk değişikliği vs. olmadı. Şu an bir proje üstünde...
  5. S

evet de konuyla ne ilgisi var ?
  6. S

Lan Manager yok, son updateden sonra sadece 'True Color' ve 'Mystic Light' var.
  7. S

Led kontrolü için Dragon Center var.
  8. S

Bende öyle düşünüyorum da işte, 1800'De stabil yeşil oluyor sadece :/
  9. S

Arkadaş önermeden önce Streamlabs kullanıyordum, aynısı oluyor. Bitrate kısmı..
  10. S

evet, kontrol ettim herhangi bir güncelleme yok.
  11. S

Hayır herhangi bir sorun yaşamıyorum, ping değerim Valorant'da 1 ay önce 19-25'lerde idi daha sonra kablonet bakım çalışması yaptı ve şu an da 33-35 arası.
  12. S

kablo tabii ki. 1604048122 ve bir de kablo biraz uzun, kayıp yaşatır mı ?
  13. S

7.png hıztesti.com da yapıldı diğerleri ookla.
  14. S

yani OBS'de bitrate kısmının kırmızı, turuncu vs..(yeşil olmaması) da mı ssd den kaynaklanıyor ? dediğim gibi 1800'lerde yeşil görüyorum.
  15. S

1800 bitrate de yeşil görüyorum :D 5 upload paketim var.. mükemmel 1603980841 Codec AMD' idi, kalite de CBR' da, Örnekleme de 16. Sistem 6 aylık yaklaşık.
  16. S

ben bitrate kısmını doğru düzgün yeşil göremiyorum ki ? sürekli turuncu kırmızı sarılar da..
  17. S

evet, işlemciden vermemi söylemiştin, oyun başlatıldığında işlemci kullanımı %90'lara çıkıyor fakat aynı çünkü bitrate rengi kırmızı sarı da geziyor. 1603935635 CPU kullanım ön ayarını ne yapmam gerekiyor?
Top Bottom