Arama sonuçları: *

1. K

Okul geçme kalma tekrarı hakkinda

10. Sınıfım Merhaba diyelim ki ortalamam 60 ama 4 dersten kaliyorum okul tekrarina duşuyormuyum. İlk donem ortalamam 69 edebiyattan kaldim Simdi ikinci donem icin soruyorum diyelim 60 edebiyat hariç 4 dersten kaldim tekrar yapiyormuyum ?
  2. K

Okulda kalma geçme lise 2

Merhaba hocam 10. Sınıfım ortalamam 65.3000 tek kaldığım ders edebiyat. Şuanlik Yıl sonu geçiyormuyum sorumlu olarak ?
  3. K

Performanslarla kurtardim şuan 65 ortalamam 1 dersten kalıyorum ingilizce böylelikle geçiyormuyum 1702876681 Performanslarla kurtardim şuan 65 ortalamam 1 dersten kalıyorum ingilizce böylelikle geçiyormuyum
  4. K

Ortalamam 62 / 2 - 3 dersten kalıyorum sınıf tekrarına dusermiyim?
  5. K

Siyah ekran lekeleri

Moonster bir cihaza sahibim ekranda bir kac leke var bunu nasıl çözebilirim lekeler aşağıda
  6. K

Ekranda siyah lekeler

Ne olabilir ki
  7. K

Ekranda siyah lekeler

Bir moonster cihazım var ve ekranında küçük bir siyah lekeler var arkadaşım drive güncelle dedi anlamadım sizlere sorayım dedim Ekranda gördüğünüz gibi lekeler var
  8. K

Arka plan uygulamalari

İlk başta minig vesayre sandım ama sorun yok CPU %1 ram %19-20 seyirlerinde
  9. K

Arka plan uygulamalari

Normalmi windows 10 yapsam düşus olur mu
  10. K

Arka plan uygulamalari

Merhabalar bir moosnter cihazina sahibim windows 11 kullanıyorum bilgisayar i acitigimda herşeyi kapatiyorum sadece görev yöneticisini açıyorum ve ek olarak moosnter kontrol merkezini tabi o kapalı durumda %21 lik bir ram kullanımı var sizde normal mi 16 GB ram var cihazda normalde
Geri