Arama sonuçları: *

• Users: preus
  • Order by date
  1. preus

Acil Klavye önerisiii

https://www.gaming.gen.tr/urun/660388/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-white-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce şu mu hocam
  2. preus

Acil Klavye önerisiii

Acil klavye önerisi red switch
  3. preus

İmzada ki sistemıme uygun anakart önerisi ?

var mı pekı uzmeyecek ve biraz kısık bütçeyle DDR 5 anakart ve ram onerın
  4. preus

anakartım yandı :D yani daha dogrusu dun sistem çalışmadı. psu dan sandım kısa devre yaptım psu çalışıyor, ekran kartında da sıkıntı yok. anakarttır buyuk ıhtımal. baktıracagım bugün. eger anakarttansa degıseceıgm zaten
  5. preus

hocam ddr4 den 5 e çevırırsem bir de ram masrafı çıkıyor 9-10k lık olmayalım durduk yere ama varsa uygun DDR 5 ram atabılırsın
  6. preus

bütçe en fazla 5 e çıkabılırım. DDR 4 bir anakart önerısı
  7. preus

Çok acil olarak alıyorum bu kasayı alınır mı ?

normalde bu kasaların hepsi çizikli ezikli olur ama bunu boş kasa fiyatına 3 e bağladım tertemiz 6 fan ve kontrolcüsüyle birlikte aldım
  8. preus

hava akışı konusunda kararsız kaldım ama ıyı gıbı gozukuyor
  9. preus

Bu gece eski kasama sıvı sogutma takmaya çalıştım çok fazla sorun çıkardı. Hemen yarın sarı siteden https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-atx-6xargb-temper-cam-gaming-rgb-kontrolcusu-ve-uzaktan-kumanda-kasa-fiyati-44471/?srsltid=AfmBOopBB2ZCwViIoRW1Pak5RBuPRFUJEgxpjX1MG40OcKgcJkPNI_uA bu...
  10. preus

Sıvı sogutmayı ön tarafa takacagım borular nasıl olmalı ?

yeni bir süpriz daha var. radyator içerdeyken ekran kartı buyuk oldugu ıcın yerleştiremıyorum. şimdi radyatörü kasanın ön yüzüne takacagım ve kapaksız kullanacagım :D bir sorun yaratır mı ?
  11. preus

rgb kablosunu takacagım bir yer yok. ışıksız sogutma kullanacagım maalesef.. 1749588572 son durum bu oldu 😄 borular alttan yukarı sıgmadı yukardan aşşağı mecbur
  12. preus

cpu fan kısmına pompayı- sys fan1 kısmına da fanlarının kablosunu takıyorum ozaman
  13. preus

Bir de şöyle bir sorum olacak. Anakartım h610m-h. sıvı sogutmamın fanlarının kablosunu cpu fana radyatorunun kablosunu ıse sys fan 1 e taktım. bir sorun oluşturur mu acil cevaplarsan sevınırım suan takıyorum :D
  14. preus

peki havayı dışardan ıçerı mı yoksa ıçerden dışarı mı üflesın ?
  15. preus

360mm Sıvı sogutmayı ön tarafa takacagım. boru yukarda mı olsun aşagıda mı ?
  16. preus

İmzamda bulunan sistemde kasa ve anakart önerisi ?

İŞLEMCİ: İ9 12900F EKRAN KARTI: RED DEVİL POWERCOLOR RX 6700XT ANAKART: GIGABYTE H610M-H V2 DDR4 SSD: ADATA 1 TB LEGEND M.2 3500MB RAM: ADATA XPG 3200 MHZ 32 GB RAM (2X16) PSU: HİGH POWER SUPER GD+ 850W 80+ GOLD SMART FAN KASA: POWERBOOST G3506 RGB
  17. preus

Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Uygun F/P Kasa Arıyorum

sana şöyle bir şey olabilir...
  18. preus

Yardım Hikaye oyunlarını bitirince bütün senaryoyu aklınızda tutabiliyor musunuz ?

Psikolojik rahatsızlıklarının çoğu insanlarınn kendi yarattıgı yüzlerce farklı bakış açısıyla çözümlenebılıyor. Senin kaygı problemının en büyük etkenlerınden biri bana göre vesvesedir. Youtube üzerinden vesvese konusunu araştırabılır ve vesveseyi anlayıp , kendıne farklı bir bakış açısı...
  19. preus

Yardım Hikaye oyunlarını bitirince bütün senaryoyu aklınızda tutabiliyor musunuz ?

Konudan bağımsız anksiyete önem verdigin sürece daha da güçlenen, önem vermediginde ise zamanla önemini yitiren bir rahatsızlık. İşin kısası balon gibi düşün. '' Önem verirsen şişer, Önem vermezsen söner''. Asıl konuya gelirsek ise çoğu insanın aklında kaldıgı da senın aklında kaldıgı kadar...
  20. preus

İmzamda bulunan sistemde kasa ve anakart önerisi ?

İmza da bulunan sistemde ki kasayı sıvı sogutma aldıgım için H7 Flow ile değiştirmeyi düşünüyorum. ''...
Geri