Arama sonuçları: *

• Users: preus
  • Order by date
  1. preus

Bu fiyat aralıgında laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar. Üni de okuyan arkadaşım laptop almak istiyor fakat pc den pek anlamıyor. 10K-20K ARASI LAPTOP ÖNERİSİ ARIYORUZ. Lenovonun ıdeapad laptoplarını begenmış. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/search.html?query=lenovo%20laptop&filter=currentprice:10383-22430 şu listeden veya...
  2. preus

Yüksek ses gelince baglantı kesiliyor

SteelSeries Arctis Nova 3 kulaklıgım var fakat oyununun ortasında yüksek ses gelince kendi kendine baglantısını kesiyor sebebi nedir acaba aydınlatabılır mısınız
  3. preus

Çok acil 1000-1500 ₺ mekanik klavye önerisi

1000-1500₺ mekanik klavye önerisi alabilir miyim
  4. preus

Ögrenci için bu laptop alınır mı sizce ?

bu attıgın güzelmıs hocam 1725656103 bulabılırsen cok ıyı olur hocam bugün yarın almamız lazım
  5. preus

var mı hocam atabılecegın bir öneri 1725655962 tablet olmaz ama önerebılecegın 1 tık daha ıyısı varsa onerını alabılırım 1725655997 bu da güzelmis 10 - 12k bandına da cıkabılecegını soyluyor
  6. preus

Arkadaşım yurtta sadece elının altında bi laptop olsun diye bunu almak istiyor. fiyatı da iyi geldi sizce alınır mı ...
  7. preus

ACİL 25-35 K ARASI HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Çok acil belırttıgım fıyat bandında hazır sistem lazım önerisi olan atabılır mı
  8. preus

Arkadaşlar bu sistemler bu fiyata alınır mı sizce ?

bütçe 30-35 monitörsüz. sadece kasa
  9. preus

Arkadaşlar bu sistemler bu fiyata alınır mı sizce ?

1.Sistem; SIFIR HAZIR SİSTEM HAZIR FATURALI GARANTİLİ 35.000 TL - AMD Ryzen 5 7500F Soket AM5 3.7GHz/5.0GHz 65W 32MB 5nm MPK FANLI - MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6000MHz mATX Anakart - XPG 16GB (1x16GB) Lancer Blade Siyah DDR5 6000Mhz CL48 1.35V PC Ram - MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X...
  10. preus

önerebilecegınız F/P Güçlü fön makinesi

Arkadaşlar güçlü bir fön makinesi arıyorum. önerılerınızı yazar mısınız https://www.ciceksepeti.com/powertec-tr-701-profesyonel-fon-makinesi-kcm63654843 ve şu iyi midir sizce
  11. preus

1.5 - 2MİLYON ARABA ÖNERİSİ !?

duruş diyorsun hız diyorsun ozaman 320i veya 420 bmwden baska şansın yok
  12. preus

Sizce bu kasa bu paraya değer mi

Arkadaşım için kasa arıyorum hazır bir sistem alıp kurtulmak istiyor https://www.gaming.gen.tr/urun/407569/elite-4060ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu kasaya 30.900 değer mi ? f/p olarak nasıl sizce
  13. preus

🔥 Abdullah'ın ödediği vergi dudak uçuklattı!

Arkadaşlar yıllık olarak ele alırsanız yüksek bir miktar değil aksine böyle büyük bir şirketin yıllık vergisi için hiçbir şey değil. hayatında ticaret yapmamış ve vergının sadece avm de aldıgı ayakkabının fişinde ki kdv sanan ınsanlar burda bu çok fazla gibi yorum yapması normal.
  14. preus

Ziraat hesabım bloke oldu yardım

öncelıkle gecmıs olsun. kumar diyen arkadasların zeka seviyesını sabah sabah anlayamadım ama neyse. mobıl bankacılık uygulamaları arada en ufak şeylerde bile tribe giren uygulamalar o yüzden sıkıntı etme düzelir
  15. preus

Atm kartımı sokunca şifre istemedi ne yapacağım ?

teknık sorun oldugunu soylemısler zaten sana + kartın olmadan bir şey yapmaları ımkansız
  16. preus

Lole gelecek Vanguard güvenli mi

sen müslüman hilecisin hocam.
  17. preus

OTO TUŞ KLAVYE ÖNERI

Arkadaşlar metin2 oynadıgım için klavyeye oto tus atamam lazım. Kullandıgınız veya önerebılecegınız oto tuş programı var mı ?
  18. preus

Valorant Gaia'nın İntikamı Phantom alınır mı?

kelebek güzel
  19. preus

Valorant Gaia'nın İntikamı Phantom alınır mı?

ben vandalını daha cok sevıyorum ama phantom da alınır guzel fiyat
  20. preus

Sistemimle uyumludur bu ramler

başlıkta kafanda ki soruya kendin cevap verip, kendi cevabınla bize soru sormuşsun + ne uyumluluguna bakmadan almışsın ramleri onu anlamadım
Top Bottom