Arama sonuçları: *

1. U

34k Msi Pulse Mu Asus Rog Mu

Bu attığınız çok daha iyi
  2. U

Bilgisayarda minecraft sunucusu açmak

Yormaz istediğin gibi açabilirsin.
  3. U

Merhabalar Minecraft İtem Kodlama Dili Nedir

Minecrafttan python ile hiç bir şey yapamazsın.
  4. U

350,400 tl gaming mouse önerisi

Rampage SMX-R44 ü 3 yıl kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Çok güzel mouse. Kablosuz Mouse aldığımdan dolayı arkadaşıma verdim 1 yıldır o kullanıyor hala da çalışıyor.
  5. U

5000TL Monitör Önerisi FPS Oyunları Ve Dizi/Film İçin.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-faturali-2.5-yil-garantili-viewsonic-xg2405-2-1ms-144hz-monitor-1120175729/detay 5500tl ye bunu önerebilirim. (Kendi monitörüm.)
  6. U

Beyler Donanim arsivinin onerdigi 3k lik monitor alinir mi?

Alınır. Özellikleri fiyatına göre çok iyi.
  7. U

30-40 bin TL arası oyuncu laptopu önerisi

2. elden sistemimi 35k civarına satıp laptop almayı düşünüyorum. Önceliğim 17.3 inç Ekran ve 140watt RTX 4060 Önerilerinizi bekliyorum.
  8. U

Mühendislik için 40k laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t7-v20-6-2-intel-core-i7-13700h-32-gb-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx-4060-freedos-17-3-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00004HP4L9?magaza=Monster%20Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.9
  9. U

34k Msi Pulse Mu Asus Rog Mu

Rog daha iyi ama RTX 30 serisindense 40 serisi almanızı öneririm.
  10. U

22K - 30K ARASI BÜTÇEM VAR MASAÜSTÜ HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ VAR MI

O zaman benim çevredekiler falan hepsi şanssızmış.
  11. U

Genellikle teşhir parçalar vs kullanılıyor. O yüzden fiyatları ucuz oluyor. Hazır sistemlerin %90 ı sorun ile gelir ve sorunu çözmez satan firma. Ondan dolayı önermiyorum.
  12. U

Hocam ben hazır sistemleri pek önermiyorum ondansa ya vatan bilgisayara falan gidin yada garantili bir 2. El alın.
  13. U

Bilgisayarım Ne kadar eder?

Hayırlı olsun o zaman. İyi fiyata satıyorsunuz.
  14. U

Çözüldü✓ hp victus 16 secure boot kismi var fakat değişmiyor

Yanlış hatırlamıyorsam FrekansTV nin HP victus inceleme videosunda gösteriyordu.
  15. U

Bilgisayarım Ne kadar eder?

4000 tl civarı edebilir.
  16. U

Monster Tulpar T7 v20.6.2 nasıldır?

Abra serisini kesinlikle önermiyorum. Sürücülerden dolayı habire mavi ekran verdirtiyor. Ve çözümü yok kronik bir problem. Ama Tulpar serisinde böyle bir problem yok alabilirsin bu yüzden.
Geri