Arama sonuçları: *

1. mehmetgenç

AMD Rx 6800 alınır mı?

6600xt var aldığımdan beri sıfır sıkıntı ne çökme ne bi donma wattman wardı eski kartta eski kart rx460 dı gayet iyi şuan eskisine lafım yok
  2. mehmetgenç

Çözüldü✓ işlemci kullanımım 100% hiçbirşey yapamıyorum

Niye durdurulmasın kardeşim gir görev zamanlayıcıya ordan youtubeden takip et adımları olur olmaz diye bişey yok
  3. mehmetgenç

Ddr5 sistem tavsiyesi

Ekran kartı hariç tek tek dizebileceğim sistem de olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. mehmetgenç

Çözüldü✓ işlemci kullanımım 100% hiçbirşey yapamıyorum

Antimalware var onu durdur
  5. mehmetgenç

ResizeBar olayı bilen biri bakarsa

Eve geçeyim bakacam çözeceğim bu işi ☺️
  6. mehmetgenç

dayı seni yoruyorum valla hakkını helal et naptım olmadı onuda indirdim kurdum hatta hiç bi değişiklik olmadı ben bide ddu ile software kaldırıp trekrar kuracam onuda deneyim olmuyorsa vardır bir bildiği bakalım
  7. mehmetgenç

kardeşim dediklerini tek tek yaptım pc den yazıyorum ama ne yazıkki yine olmadı bu zıkkım ve software'da işlemcim hala gözükmüyor isim olarak var ama yine müdahele edemiyorum
  8. mehmetgenç

😛 kral acaba ekran kartın driverındamı sıkıntı var yine yapayım dediklerini bide software silip yeniden mi yüklesem resize açmadan kurmuştum ben software'i denyeyim bakalım açılırsa bana faydası kayda değer olurmu
  9. mehmetgenç

Bios sıfırlamayı kolay yolu varmı pili mi çıkarayım anakarttan
  10. mehmetgenç

Aynen komple m2 ssd ye geçtim sata idi win kurdum optimizasyon işlerini hallettim sonra biosu güncelledim xmp açtım resizede patladım olmadı
  11. mehmetgenç

Ben 10400f den ilk defa ryzen işlemciye geçtim ekran kartım sürekli amd idi ama işlemci ilk kez geçtim yani pc 1 haftalık bile değil anakartta işlemcide m2 ssd ramlar felan sıfır ama anakartın üstüne takılan ilk işlemci yani anakartda işlemcide sıfır paketten çıkartıp kendim takdım incehesabın...
  12. mehmetgenç

Sayın modaratör durum bundan ibaret software durumuda böyle dediğim gibi her şey hazır ama kullanılabilir değil yardımcı olursanız sevinirim
  13. mehmetgenç

Aynen öyle hatta csmyide kapatıyorduk heralde daha dün yaptım akşama kadar araştırdım yinede softwaredan kullanılabiliri açamadım görmüyor ve ayarlanıyor sekmesindede işlemcime müdahele edemiyorum ekran kartına ediyor hız aşırtma vram felan ama işlemci yok
  14. mehmetgenç

Atarım ama evde değilim biosuda güncelledim son sürüme ama yinede açılmıyor
  15. mehmetgenç

Gigabyte b550 ds3h anakart 5600 işlemci Rx 6600xt ekran kartı Bios dan her şey açık ama hâlâ softwaredan açamıyorum bide softwareda işlemci gözükmüyor ayarlanıyor bölümünde
  16. mehmetgenç

En iyi ram değerleri hangisi

Sagol daye her konumda yardımcı olmaya çalışıyorsun adamsın
  17. mehmetgenç

Peki 5600 ile 3600 mhzde çalıştırabilecem demi ben bu ramları 3200de yada 3000 de kalmaz destekler yani ?
  18. mehmetgenç

18 ler çok yavaş olmuyormu
  19. mehmetgenç

Kignston fury beast var incede 1500 civarı çünkü cl 16 3600 mhz ram bi tek sinerjide var oda 1800 lira değmez değilmi
  20. mehmetgenç

R5 5600 diziyorum sizde cl16 3200 mhz mi yoksa cl17 3600 mhz mi
Geri