Arama sonuçları: *

1. A

Grace 202 Alınır mı?...

Arkadaslar 60-70 bin tl bütçem var absli scoter ariyorum grace 202 dışında baska motor beğenmedim. Ama buraz kronik olduğu için korkuyorumda Ama baska secenekte yok almak istiyorum ne dersiniz degermi
  2. A

Laptop fan devreye girme sorunu

Merhaba arkadaşlar. Acer nitro 5 an515-46 laptop var. Laptop ısınmadıgında bile pc açılırken fln 46 derece oldugunda bile 5 10 sanıye fan açıyor rahatsız oluyorum çözümü varmı ?
  3. A

28000 - 33000 Tl Laptop Onerisi

Bu fiyat araliginda alabilecegim en mantıklı gaming laptop hangisidir markada önemli
  4. A

Acer nitro5 laptop ekran karti

Arkadaşlar bütün sürücülerim güncel gerekli hersey yüklü ama sag tik yaptığımda nvdia denetim masasi yok sag alttan aciyorum sag altta ekran karti devre disi yaziyor ne demek
  5. A

Gaming laptop oneri.

20000 tl bandında oneri laptop soyleyebilirmisiniz arkadaşlar
  6. A

Ram yükseltme garantiyi bozar mı

Kahramanmaraş
  7. A

Acer servisinin numarasina ulasamiyorum ulaşınca yanlis numara diyor
  8. A

Acer Nitro 5 laptop alacağım 8 gb rami var 16 yapacagim sehirde acer yetkili servisi yok bilgisayarcı da yaptıracağım garantiyi bozar mı nelere dikkat etmek gerek
  9. A

Gaming laptop onerisi 2023

Ne konuda sıkıntılı baska onerin varsa alabilirim
  10. A

8gb ram yeterli olurmuki
  11. A

Üniversiteye gidicem bilgisayar programcıligi okumaya ve laptop alicam. Aklımda 2 seçenek var: Hp victus 15: 16 GB ram r5 5600h rx6500m 144hz Tuf gaming: 8 GB ram i5 11400h rtx3050 Hangisini tercih etmem mantıklı olur Aynı fiyatttalar ikiside Cevaplarsanız sevinirim iyi çalışmalar.
Geri