Arama sonuçları: *

1. K

Dışarıda gezmekten, oturmaktan utanmak

Hocam pek arkadaşım yoktur öyle. Uzun zamandır ailem dışında kimseyle konuşmadım.
  2. K

Ostim teknik üniversitesi hakkında

Hocam avantajlı bir Üniversite olabilir. Çünkü Ostim üniversitesinin hemen yanında 20 metre bile yok yani bir sürü teknoloji, yazılım şirketi var. İş bulunabilir yani.
  3. K

Hocam bitti gitti de işte birçoğu evli, işte çalışıyor. Benim sokaklarda gezmem işsiz güçsüz şekilde sanki insanlar tarafından kötü algılanır diye, bu duyguyu aşamıyoruz işte.
  4. K

Ne için yardımcı olamıyor hocam?
  5. K

Hocam işte böyle.
  6. K

Hocam müzik dinlemeyi hiç sevmiyorum.
  7. K

Sorun bende midir hocam? Çünkü arkadaşlarım falan evli, işleri falan var. Ben işsiz işsiz sokaklarda gezmek istiyorum yani.
  8. K

Hocam işte rahat rahat dolaşmak istiyorum, gezmek tozmak ama mesela bir akrabanın yada arkadaşımın mahallesinin önünde dursam, orada bir parka falan otursam yanlış anlayabilir insanlar yada "niye buralarda" falan diye arkamdan sanki bir şeyler diyebilirler diye korkuyorum, utanıyorum.
  9. K

Arkadaşlar merhaba. Benim işim, gücüm yok. Aileme de öyle yük olmuyorum. Sadece yemek için yük oluyorumdur yani. Çünkü onlara masraf çıkartacağım bir durumum yok. Şimdi arkadaşlar ben dışarıda parklarda oturmak istiyorum yada yürüyüş yapmak istiyorum ama gelgelim akrabalarım, liseden eski...
  10. K

Forumu bırakıyorum kendinize iyi bakın

Arkadaşlar görüşmek üzere. Bugüne kadar yardımlarınız için de teşekkür ettim.
  11. K

Ryzen 5 5500, 5600'den iyi sanki

O zaman kafaya takmayım hocam.
  12. K

Hocam boşta bile yük altında çalışır mı peki? İşlemcinin huyu mu böyle?
  13. K

Tamam o zaman. Size soram dedim. Çünkü ayar olmuştum biraz. Isınıyor diye. 1714738522 Gülme lan.
  14. K

Arkadaşlar olaya şu yönden bakıyorum. 5600, herhangi bir şeyde 80 watt'a çıkmaya meilli ve ısınıyor. 5500 ise böyle değil yani. Bu iki işlemciyi de test ettim. 5500 oyunlarda 30-45 watt arası geziyor, verebileceği maksimum frekans hızında çalışıyor. Hal böyleken elimdeki elimde 5600 beni ayar...
  15. K

Eski günlerin geri gelmeyeceği sizi de etkiliyor mu ?

Yok büyüğüm, belki siz zorluk görmediğiniz için de beni anlamıyor olabilrsiiniz.
  16. K

AMD StoreMI ile HDD performansı artar mı?

Üste çıkarma mesajı.
  17. K

Üst çıkarma mesajı.
  18. K

O zaman 10 TB almak mantıklı.
Geri