Arama sonuçları: *

1. R

PowerColor Fighter RX6500XT alınır mı?

Soru başlıktan da anlaşılıyor. 0 ekran kartı alacağım çünkü ailem ikinci el almamı istemiyor. Rx 6500XT almaya karar verdim. PowerColor diğer modellerden 600-700tl daha ucuz olduğu için gözüme çarptı. sizce alınır mı...
  2. R

Bisiklet bakım ve temizliğini nasıl yapmalıyım?

İlginiz için teşekkürler hocam, bisikletim Geroni cosmos 26 mtb. Hocam üstte de sordum, amortisör bakımını nasıl yapmalıyım, toz lastiklerini açıp temizleyip tekrar yağ koymam gerek değil mi, ne ile temizlemeliyim?
  3. R

Hocam sanırım tazyiksiz su demek istediniz, bu durumda benzinlikte köpürtüp varsa normal su ile yıkasam da olur değil mi? yıkadıktan sonra yağlayacağım. başka hangi bakımları yapmam gerek, fren pabuçlarım erimiş, onları değişeceğim. Lastik olarak bunları kullanmayı düşünüyorum...
  4. R

Hocam yanlış yazmışımi fren balatası değil fren papucu olacak, peki yapmam gereken bakımlar neler, amortisör bakımı nasıl yapılır? Araştırdığım kadarıyla maşanın üstündeki toz lastiklerini açıp temizlemem ve çok az miktarda yağ koymam gerek. Başka bir şey yapmam gerekir mi? Bir de bisikleti...
  5. R

Bisikletim uzunca bir süredir odamın kenarında duruyor, daha önce hiç temizliğini ve bakımını yapmadım. Bisiklet sürmeyi sevdiğim için tekrar sürmeye başlayacağım ama ondan önce temizlik ve bakımlarını yapmam gerek. Biliyorum bu konuda çok fazla kaynak var yine de emin olamadım. Örneğin bazıları...
Geri