Arama sonuçları: *

1. K

Hem işte çalışıp hem de YKS' ye hazırlanılabilir mi?

85 1744315919 yok zaten ben çalışmadım ama vakit anlamında 5 saat çalışacak vaktim vardı ama çalışmadım
  2. K

Ders anlamında soruyorsan çalışmadım işte zaten bir şey yok 1744270477 20 yaşından sonra geliyor askerlik ama onu da üniveresiteyle çözdüm 1744270498 işe göre değişiyor
  3. K

Aynen öyle. 3+1 sene sonra kadro geliyor ondan sonra da görevde yükselme sınavları açılmaya başlar muhtemelen diplomanın faydası olur.
  4. K

PS4 Pro 7006B alınır mı?

Kronik olarak ne gibi sorunlar çıkartabilir? Bilgin var mı? 1744231969 Cevabın için teşekkürler.
  5. K

reis ortaöğretim kpss ile 4b destek personeli olarak gençlik spora girdim. böyle bir rahatlık yok yemin ederim ama üniye devam ediyorum yalandan hem açık hem örgün bölüm yazdım. 1744230686 130k eşit ağırlık, 200k sayısal yaptım. uzaktan da kamu yönetimi falan yazdım. 40-41 lira maaş alıyorum...
  6. K

Üniyi 2. plana attım işten devam ediyoerum
  7. K

PS4 Pro 7006B alınır mı?

9300 TL'ye PS4 Pro 7006B aldım. 2 kolu ve 2 oyunu var yanında. 3-4 aya kadar da satıp PS5 almayı düşünüyorum. Sizce yaptığım mantıklı mı yoksa iade mi etmeliyim?
  8. K

Denedim günlü 9'dan 3'e kadar 5-6 saat çalışabiliyordum dinlenerek. Ama işle yürütebilir miyim onu bilmiyorum 1693236857 Hedefim en kötü 50k gibi bir sıralama yapıp bilgisayar mühendisliğine gitmek
  9. K

Ben de kestiremiyorum denemeden. Ama en kötü 1 ay çalışıp bırakırım diye düşünüyorum.
  10. K

Üniyi gittiğim zaman bırakmayı düşünüyorum sadece bu senelik.
  11. K

Merhaba bu sene YKS de SAY 220 bin sıralama yaptım bu yüzden mezuna bıraktım ve seneye gireceğim. Fakat KPSS B puanı ile DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK) alınacağını gördüm. Sizce hem işe girip hem de ders çalışıp daha iyi bir sıralama yapmam mümkün mü?
Geri