Arama sonuçları: *

1. Oru-Chan

1800 TL'ye kablolu kulaklık önerisi

Arkadaşlar 1.8k bütçem var kulaklık arıyorum, önerilerinize açığım. Şuan Havit 2002P veya Havit 2002E Pro düşünüyorum.
  2. Oru-Chan

Dinoraptzor virüsü nasıl kaldırılır?

Bu konuyu cebelleştiğim virüsü çözdükten sonra sizle paylaşmak istedim. Bilgisayarı açtığımda "dinoraptzor . org" ( site güvenli değil diye nokta arasında boşluk bıraktım) diye bir siteye otomatik olarak yönlediriliyordum. Ücretli anti-virüs programında taratmama rağmen bir türlü tespit edip...
  3. Oru-Chan

Öğretmene Laptop Tavsiyesi

İyi forumlar arkadaşlar öğretmen bir tanıdığım için internet ve ofis programlarını akıcı kullanabileceği bir laptop bakıyorum 15 bine kadar bütçesi var. Bütçe bir miktar artabilir. Teşekkürler.
  4. Oru-Chan

Yardim Alınır mı? 30k 4060ti

anakartta yeterli gibi alınır. 1701562774 ama indirimli sistemde bekleyebilirsin.
  5. Oru-Chan

Windows 11 Kilit ekranında enter tuşu ve mouse çalışmıyor

Klavyedeki ok tuşlarına basın. Kilit ekranında üst ok tuşuna basınca şifre ekranı geliyor. 1699744501 Ben sorunu tam okuyamamışım pardon. 😅
  6. Oru-Chan

Youtube'dan playlist indirme

Teşekkürler deneyeceğim. 👍 1697483181 Eyvallah sorunsuz çalışıyor sonunda. Tekrardan teşekkür ederim.
  7. Oru-Chan

Youtube'dan playlist indirme

Youtube üzerinde bulunan oynatma listemi nasıl ses dosyası olarak indirebilirim. Bir çok site denedim ama tek tek indirmem gerek. Toplu indirme sağlayan site veya uygulama var mıdır?
  8. Oru-Chan

Epic Games "Mevcut Değil" hatası

Epic Games kütüphanemdeki oyunların neredeyse hepsinde mevcut değil yazıyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim. Aşağıya örnek ss koydum sayfalarca oyunum var ama indiremiyorum. 1697393759 Edit: Sorunun çözümü basitmiş, epic games'ten çıktıktan sonra görev yöneticisinden de sonlandırdım...
  9. Oru-Chan

Çözüldü✓ Hp masaüstü bilgisayar iki bip sesi verip kapanıyor sürekli aynısı oluyor

Güç boşaltımı yapın bir isterseniz, bilgisayara bağlı her şeyi çıkarın klavye mouse monitör hariç fişide çıkarın sonrasında güç düğmesine 15-20 sn basılı tutun sonrasında güç kablosunu takıp çalıştırın. 1696685945 fişi kasadan da çıkartınız
  10. Oru-Chan

Çözüldü✓ Hp masaüstü bilgisayar iki bip sesi verip kapanıyor sürekli aynısı oluyor

Sure Start Recovery için yedek gerekiyormuş hocam o yüzden bios kurmak dışında bir seçenek yok gibi. Biosunuzun güncellemeleri bitene kadar gücü kesmeyin.
  11. Oru-Chan

bios hatası vermiş o zaman iki kırmızı iki beyaz yandıysa. Biosu güncellemeyi deneyin olmazsa hpnin sitesinde belirttiği Sure Start Recovery uygulamasını kullanın ama onun içinde ayrı bir bilgisayar gerekiyor sanırsam. Hataya göre biosununuz bozuk.
  12. Oru-Chan

ram'den kaynaklı olabilir parça söküp taktınız mı? bir de rami söküp tozunu alıp tekrar aynı şekilde takar mısınız? 1696684038 https://forum.donanimarsivi.com/konu/buzzer-nedir-ne-ise-yarar-bip-sesleri-ne-anlama-gelir-aciklamali.392620/ burada ki rehberin 8. maddesi sizin sorununuzun sebebini...
  13. Oru-Chan

kırmızı veyahut beyaz ışık yanıyor mu yanıyorsa hangi sırayla yanıyor? 1696683594 eğer yanmıyorsa seslerin uzun mu kısa mı olduğunu söyle ya da hpnin sitesinde bunla ilgili yazı var https://support.hp.com/tr-tr/document/ish_2898521-2619175-16
  14. Oru-Chan

RTX 3050 İ3 12100F FPS Drop sorunu

oyun içi grafik ayarların nasıl eğer düşükse yükselt çünkü gpu kullanımın işlemci kullanımından daha az gibi geldi
  15. Oru-Chan

Ve şunu ekleyeyim eğer 1x8 gb ram ise sıkıntı yaşayabilirsin 2x8 olması daha iyi
  16. Oru-Chan

ekran kartı kullanımını arttırmaya çalışın belki dropları çözebilir.
  17. Oru-Chan

coax kablosuyla alınan internet başka bir kabloyla alınır mı

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 👍
  18. Oru-Chan

coax kablosuyla alınan internet başka bir kabloyla alınır mı

Coaxlar hala kullanılması bile şaşırtıcı maks 10 mbps hız veriyorlar diye biliyorum. Yeni bir kablo çektirebilirsin ama çekerler mi bilmem veyahut altyapınız var ise başka bir internet operatörü kullanabilirsiniz.
  19. Oru-Chan

Çözüldü✓ 25-30K arası laptop tavsiyesi

Eyvallah yinede sağolasın.
Geri