Arama sonuçları: *

1. K

IPad Pro 6 (M2) vs iPad Air (M3)

Çoğunlukla ders çalışmak için kullanacağım. Ayrıca grafik tasarım ve yazılım da yapıyorum. Hangisini tercih etmeliyim sizce? M2 çok mu eski kalır veya o modelin desteği ne zaman biter tahmini?
  2. K

Rx590 Gta6 yı açarmı?

Rx500 serisi kalmadı maalesef
  3. K

🔥İndirim Akko 3068B Klavye | 68 Tuş | RGB | Jelly ve Speed Switch seçeneği | Büyük Enter'lı| 1400 TL

Numpad tuşları zaten gereksiz bir işine yaramaz. Yön tuşları, insert, home gibi tuşlar da senin kullanım sıklığına bağlı olarak o tuşlar ekstra varken daha rahat olabilir. Ama olmayan klavyelerde de tuş kombinasyonlarıyla o tuşları kullanabiliyorsun.
  4. K

DİSCORDA GİREMİYORUM!

Bu süper İngilizce seviyen ile sonrasını da gayet iyi anlayabildiğini varsayarak Youtube'de gördüğün rastgele discord açılmıyor çözüm videolarına aldırmadığını da düşünüyorum. NVIDIA'nın son sürüm sürücüsüyle ilgili bir sorun olduğunu ve NVIDIA ile çözüm üzerine çalışıldığını söylüyor değil mi...
  5. K

DİSCORDA GİREMİYORUM!

bak bizzat discord amcan söylüyor orada nvidia sürücünü değiştir diye?
  6. K

DİSCORDA GİREMİYORUM!

ekran kartı driver sürümün ile discord uyuşmazlık yaşıyormuş eski sürümünü indirirsen düzelir yazıyor
  7. K

Logitech in hangi serisi almalıyım

kablolu g pro x kullanıyorum sesi gayet iyi mikrofonu blue voice ile mükemmel çalışıyor sadece kafayı başta biraz fazla sıkıyor rahatsız ediyor da alıştım ben
  8. K

PC TOPLUYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

4000 serisi olmuyorsa en mantıklısı 3060 ti. 3060 ti yerine 3060ti daha mantıklı. eğer 3060 ti stokta bulamazsan stoğa gelmesini beklemek daha mantıklı. eğer indirimli 6800xt bulursan 3060 ti almanı tavsiye ederim.
  9. K

Yardım Kulaklik Razer,Hyperx 2 marka arasinda kaldim butce 3k

hs80 veya g pro x bakmanı da öneririm
  10. K

C++ bilenler yardım edebilir mi

"ve" anlamı istiyorsan &&, "veya" anlamı istiyorsan || yapman gerekiyor. 1694528785 Daha fazla bilgi için logical operators in C++ yazabilirsin google amcaya
  11. K

❌İndirim Bitti! trendyol razer indirim

v2 pro nun fiyat neymiş öyle
  12. K

1500-2000TL klavye önerisi

Ben de bu kulaklığı almazdım açıkçası ama klavyeye bu kadar vereceksen kulaklığa da bu kadar kalıyor bu fiyata da en iyi bunu bulabilirsin heralde
  13. K

1500-2000TL klavye önerisi

https://www.amazon.com.tr/Akko-Montajl%C4%B1-Ya%C4%9Flanm%C4%B1%C5%9F-Ba%C5%9Fl%C4%B1klar%C4%B1-Programlanabilir/dp/B0C4DJVJZQ/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=akko&sr=8-5&th=1 Her şey dahil 1876₺ klavye...
  14. K

Youtube ara sira olusan mozayik

fbi izin verirse düzelir
  15. K

apex pro türkçe q varmı veya önerebilceniz bi klavye varmı

https://www.itopya.com/steelseries-apex-pro-ingilizce-rgb-mekanik-tkl-gaming-klavye_u9085 Türkçe dizilimi var fakat tuşları ingilizce. Türkçe olması önemli değil zaten yine türkçe harfler kullanabiliyorsun sağdaki tuşlarda.
  16. K

4-5K BÜTÇEYLE ALINABİLECEK EN İYİ MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Mekanik-Gaming-Ayarlanabilir-%C4%B0ngilizce/dp/B07V2FJTHV/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=apex%2Bpro%2Btkl&s=videogames&sr=1-1&th=1 TR değil ama UK layout daha rahat gelebilir.
  17. K

6 Bin TL Oyuncu Kulaklığı

6k verecek olsaydım hiç düşünmeden dt990 pro + ses kartı kablosuz beni ilgilendirmez :oops:
  18. K

Steam takas banımı nasıl kaldırabilirim?

Son 1 yıl içerisinde bir alım yapmadıysan yapıp 1 hafta beklemeni söylemiş.
  19. K

Nays VP Cashback Vermiyor

Valorant oyun içi 450₺ alışveriş yaptım 90₺ cashback vermesi gerekmiyor mu? İki gündür gelmiyor.
  20. K

Yardım Logitech G G435 vs Hyperx cloud 2 wireless

Kablosuz önemli değilse G Pro X'e de bakabilirsin. Kablosuz diyorsan direk cloud2
Geri