Arama sonuçları: *

1. D

240HZ BU MONİTÖR ALINIR MI?

Hocam karışık olsa ne önerirdiniz hem fps hem de film dizi izleyen biri için.
  2. D

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

Hocam peki otomatik parlaklık ayarı valorant oynarken sizi rahatsız etti mi ?
  3. D

Gürültü Engelleme ve Basslı Kulaklık Tavsiyesi

Elimde Anker Soundcore Life Q35 var. Yalnızca dışarı çıktığımda müzik dinlemek için kullanabileceğim ve bu kulaklıktan daha iyi gürültü engellemeye sahip bir kulaklık arıyorum. Ses kalitesi ve özellikle çok eskiden kullandığım Anker Soundcore Q10'daki bass müzik deneyimini alabileceğim en uygun...
  4. D

🔥İndirim Kaspersky'de Efsane Cuma Fırsatı başladı

+1 bende 2 yıldır kullanıyorum Ukrayna lokasyonu en hızlı ve en düşük gecikmeli olan sunucusu idi. Arkadaşın da dediği gibi 2 hafta önce gelen yeni güncelleme ile baya yavaşladı ve Ukrayna lokasyonunu kaldırdılar. Antivirüsü çok iyi kaç kere PC'yi kötü yazılımlardan kurtardı.
  5. D

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Beyler abiler, vatangame.com'dan PayTR ile bakiye yükleyip kullansak oluyor mu ? Ben 2 tarafada sordum, 2'side bilmiyor. Az önce denemek amaçlı, kendi kartımdan 1 lira yükledim, ekstrede 2711 gibi bir kod yazıyor acaba o MCC kodu mudur ?
  6. D

🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

Cümleten hayırlı bayramlar, İyzco kampanyası devam ediyor mu, anlaşmalı sitelerde amazon, trendyol veya hepsiburada var mı ? Ona göre tanıdığımdan hesap açmasını rica edeceğim.
  7. D

Xiaomi Sound Pocket Kendi Kendine Kapanıyor

Cihazı resetlemek için cihaz açıkken + ve bluetooth butonlarına 5 saniye basılı tutun. Resetlemek işe yaradı ancak şu hoparlörün otomatik uyku moduna geçmesini nasıl kapatırız bilen var mı ?
  8. D

❌İndirim Bitti! Logitech G G305 LIGHTSPEED

Bu mouse 2020 sonlarına doğru almıştım, hiçbir sorun yaşamadım ve sevdiğim 6 insana da bu mousetan aldırdım. Kaç kere masadan düşürdüm mouse hala taş gibi çalışıyor, 6 7 ayda 1 pil değişiyorum. Valorant ve günlük işler için kullandım, bu mouse aldığımdan beri immo radyant eloda takılıyorum fps...
  9. D

❌İndirim Bitti! 6GB 1000DK SADECE 60₺ (TÜRKTELEKOM)

Müsteri hizmetlerini aradım sordum da bu çok eski bir tarife şuan buna geçemezsiniz aktif değil dedi.
  10. D

İtopya Jrokez Bear Hazır Sistem Nasıl ?

https://www.itopya.com/jrokez-bearamd-ryzen-5-5600msi-geforce-rtx-3060-ventus-3x-12g-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h23275 Şu sistemi almayı düşünüyorum uzun zamandır stoklu indirimleri takip ediyorum ancak 6 defa girişimim oldu ve hiçbirini alamadım stok tükendi. Şimdi itopyada takip ettiğim...
  11. D

İntel i3 13100f mi Ryzen 5 5600 mü

Ryzen 5 5600 + Galax OC 2x Rtx 4060 Fiyatı: 17.800 TL İntel i3 13100f + Gigabyte Rtx 4069 Fiyatı: 16.700 TL Şuan 16.700 TL tam param var, paramın yettiği sistemi almalı mıyım diğer seçenek daha mı mantıklı ?
Geri