Arama sonuçları: *

1. B

Asansör Geçerken Dsl Işiğim Sönüyor

yarın gelcekler galiba konuşucam bakalım ama asansörrcülere atıp giderler diye düşünüyorum bakalım 1693514069 asansörün şartelini indiresim geliyor millete yazık :D
  2. B

bir anda kesilmesinden hocam artık komşu gelirken gelince farkettim sonra denedim başka kata gönderiyorm asansörü benim kata cagırınca internet gidiyor delirmelik :D 1693513800 onuda denedim hatta 2 modem var evde başka modemde denedim banamısın demiyor mağdur oldum ya
  3. B

apartmanda birtek benim dairede oluyor çok ilgileneckelerini sanmam ama bir şansımı denicem sağolun
  4. B

evet hocam onuda denedim farklı odalardada denedim asansör geldiği an dsl sönüp geri geliyor 1693512954 hocam onuda denedim az önce asansör gelince gine gitti dsl başka napabilirim acaba
  5. B

Merhabalar türk telekom internet kullanıyorum asansör dairemden geçerken Dsl ışığım sönüyor ve asansör geçince geri geliyor cat6 kablo çektim elektiriktendir dedim üst komşumdan üçlü priz çektim ginede asansör geçerken internetim gitti herşeyi denedim yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar...
Geri