Arama sonuçları: *

1. B

AMD fuild çalışmama sorunu

açık zaten ama gene aynı
  2. B

AMD fuild çalışmama sorunu

Arkadaşlar bir sorunum var lütfen yardım edin amd rx 6600 asus ryzen 5 5500 kullanıyorum amd fuild açınca fps düşüyor lag yapıyor kapayınca daha iyi oluyor nedenini bilen varsa yazarmısınız ? Çogunlukla CS 2 god of war gibi oyunlarda anlık donma yapıyor
  3. B

minecraft meteor hilesi

minecraft meteor hilesinde çete .123 ve ya . ile alakalı bir şey yazılmıyor bunu nasıl degiştirebilirim ?(.)
  4. B

minecraft hile kontrolü kaçma

hyr ama çette .123 yaz dediginde hile kontrolcüsü hile izin vermiyor 1694261162 kardeşim meteor hilesi işete hileler var ya mods klosöre atıyoz ya hani 1694261217 online sunucular için yapılan hileler var ya 1694261323 hileyi bulabilmek için hile kontrolcüsü vardır o kişi hileleri kontrol...
  5. B

minecraft hile kontrolü kaçma

minecraft hile kontrolünde (.) koyulmuyor hilede bunu nasıl degiştirebilirim ?
  6. B

CS GO düşük fps alma sorunu

oyun kapandı açamıyom xd 1693646116 düşükte
  7. B

hayır full düşükte 1693601811 evt
  8. B

en düşük grafikte fps 0 komudunuda girdim herşeyi yaptım ama 40 fps alıyorum oyun full işlemci kullanıyor ekran kartı kullanmıyor ekran kartı kullanmasını nasıl saglarım ve ya nasıl fps arttırabilirim youtube daki vidyoların hepsini izledim unlost da dahil ama artmıyor azalıyor :( İşlemci...
Top Bottom