Arama sonuçları: *

1. kel_kullanıcı

DDR5 Sistem siyah ekran sorunu(crash) nasıl çözerim?

Sonunda K varmış eksik yazmışım😄 1705602784 Yani ram desteğinde sorun yok. Özellikle bakarsk aldım hatta ilk aldığım ramlerde destek yokmuş. Anakartı daha almadan iade edip bu elimdekileri sipariş vermiştim.
  2. kel_kullanıcı

Benim RAM uyumlu dostum. Bakarak aldım zaten. Linki atmışsın ramin model kodunu yazdım copy/paste yapıp kendin de bakabilirdin. Sorun RAM değil. Anakart ve BIOS çözümü asusta ama ben belki bişeyler yaparım da düzelir çabasındayım.
  3. kel_kullanıcı

Bunu bir deneyim teşekkürler. Umarım düzelir. Öyle bir durumdayım ki expo kullanmasam da olur. Crash yemesin sadece pc 1705466082 Farklı bir ram deneme şansım yok malesef şuanlık. BIOS bekliyorum ama son gelen BIOS 1 ay önceydi onda da düzelmedi. Kaç aydır düzeltemiyorlar şimdi düzeltebilirler...
  4. kel_kullanıcı

MSI Gigabyte çözmüş hocam... Asus çözememiş sadece. Bidaha asus almayacağım zaten. X570-E Gaming vardı bende. Gözü kapalı araştırmadan almıştım. Büyük bir ders oldu bana. Nasıl çözebilirim bu sorunu. Hız aşırtma yapmasam bile crash yiyorum çünkü. Base hızdayken. 4800mhz
  5. kel_kullanıcı

Ben sistem özelliklerini yazmayı unutmuşum hocam. Anakart ASUS ROG STRIX X670E-E Gaming Wi-Fi RAM Model numarası:CMH32GX5M2B6000Z30 İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ram QVL. Destek var mı yok mu diye bakarak aldım.
  6. kel_kullanıcı

Sorunum bilgisayar sürekli çöküyor. Hiçbir şekilde çözemiyorum. Çözülmüyor. Zaten genel internet araştırması yaptığımda bu sorunun nedeni özellikle 3D işlemcilerle RAM'lerin arasındaki uyumsuzluktan mı diyeyim bir şeyden kaynaklı olduğu. ASUS sorunu çözemediğinden AMD EXPO kapalı kullanıyorum...
  7. kel_kullanıcı

RTX 4070Ti OC için işlemci önerisi.

Selamlar dostlar; Elimde çok güçlü bir anakart ve işlemci var derdim lakin 2020 yılında değiliz. Evet ekran kartımı uprade ettim fakat özellikle 1080pde astım ediyorum ekran kartını. Kısaca sistem özelliklerim şu şekilde Asus rog strix x570e gaming Ryzen 9 3900x Zotac AMP Airo Extreme RTX 4070...
Geri