Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4070 Super sistem 36.999 TL 🔥🔥

bu şekliyle epeyden baktım 45 lere geliyor neredeyse. Fiyat iyi gibi. Mevcutta değişiklik yapılabilecek sanırım 2 parça duruyor. anakart ile kasa. Onlarda bile 38 küsür oluyor. Bütçesi bu civarlarda olanlar için Ekran kartı fiyatına sistem gibi.
  2. C

Hangi kasayı almalıyım

Hocam önerdiklerini bilmiyorum ama deepcool CG540 geldi ve kurulumu yaptım. İç dizaynı fanları göntüsü gayet güzel görünüyor. Henüz yük altında çalıştırmadığım için tam soğutma performansı ve sessizliği konusunda bir şey diyemiyorum. Şu an hiç ses yok :D Ama yüke bindiiğinde ne olur...
  3. C

Öneri 7800 X3D İşlemcili Sistem Uyumu ve Ekran Kartı Tavsiyesi? AMD mi Nvidia mı?

Ekran kartları aynı olmasına karşın farklı markalarda oluyor. Bu durum da performansları değişiyor mu? Yani MSI-ASUS veya diğerleri. Hepsinde 7900 GRE var. Ben ucuz olanı diye aşağıdaki linkeki PowerColor markasına bakıyoruma ama sorun olur mu...
  4. C

Hangi kasayı almalıyım

Hocam çok araştırdım. Orta halli pahalı olmasın dedim. DeepCool CG540 750W (4800 TL) 6 TAKSİT aldım. Cooler Master MasterBox TD500 Mesh V2 750W da vardı ama iki kat fark vardı. bekliyorsan gelince bilgi veririm.
  5. C

Öneri 7800 X3D İşlemcili Sistem Uyumu ve Ekran Kartı Tavsiyesi? AMD mi Nvidia mı?

:D 15 inç . 7900 GRE ye tamam. Ama monitör için en azından bunların takisdi bitene kadar idare edeyim hocam. 1725982814 Normalde 15k. Ama okudukça yukarı çıkıyor. 6750 yerine 7900 GRE ye geçtim diyorum artık ne yapayım. bütçe oldu 24K. Sonrasında monitöre el atacam. işte o zamaniçinde Ekran...
  6. C

İşlemci için 7500F alıp eçecektim madedimya yolçıkarken ile sonrası hep farklı oluyor :S 1725982461 İkinci ele pek güvenemiyorum. Ayrıca taksit olayı da sıkıntı oluyor. Peşin zorlar beni. Vade farkı ile 2-3 k verecek gibiyim mecburen.
  7. C

hocam yanlış yazmışım B650. Düzelttim şimdi. 1725979080 20-24 bandında Nvidia düşünmeye gerek yok ozaman. Dediğinizgibi zamandan yana sıkıntı yok. ama düşecek diye beklerken her ay fiyatlar artıyor. 20-24 bandı Kasım fırsatlarında umarım fırsat diye aynı fiyatlar gelmez. Böyle bir risk de var...
  8. C

Arkadaşlar bugünlerde sistem topluyorsanız ve de oyun oynayacaksanız normal bir şekilde toplayacağınız bilgisayar sanırım aşağıdaki gibi oluyor. En azından ben bu şekilde topladım. Fiyatlarını ve alındıkları zamanları da yazıyorum araştıranlar için neler nasıl değişebiliyor bilgi sahibi olunsun...
  9. C

Ryzen 5 7600 ve dahili grafiği ile yaptığım oyun testleri sonuçları.

hocam aynı şeyi planlıyordum. valorantta 150 fps alıyorsam gerisinde sorun yok. ekran kartı beklesin biraz. Çok sağolasın paylaşım için. Tama aradığım konuydu. süpersin.
Geri