Arama sonuçları: *

1. F

Bu sistem bu paraya değer mi ?

İşlemci: AMDRyzen 5 7500F Anakart: ASUS PRIME B650M-R AMD AM5 Bellek: 2 Adet TwinMOS VOLTX DDR5 16GB 5600Mhz CL36 Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7 Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk Kasa ve Güç Kaynağı : XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah Wi-Fi...
  2. F

Bu sistem bu paraya değer mi ?

Geçen günlerde zaten donanım arşivi instagram sayfasında paylaşılmıştı biraz daha uygun fiyatı vardı o zaman. Bizde zaten bitane arkadaşıma aldık fakat şuan bende almaya karar verdim...
  3. F

Razer hyperpolling dongle lazım

hocam dün aradım denk gelemedim... buluruz umarım
  4. F

Razer hyperpolling dongle lazım

Arkadaşlar selam. Razer deathadder v3 hyperspeed mouse aldım 8000hz özelliği var diye fakat hyperpolling dongle olmadan kullanılamıyormuş... kutu içeriğinden çıkan dongle da hyperpolling dongle değilmiş. Aranızda satan varsa veya alabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  5. F

Son 1 Aydır Pingim Normalden 5 Kat Daha Fazla Sebebi Nedir

en optimal sunucuda 14 ms çıkıyor diğer türkiye sunucularında 40-45 ms e kadar çıkıyor
  6. F

sikayetvar uzerinden talep actim superonline a savas aciyorum
  7. F

Yardım 3080 Ti ile Cyberpunk FPS Değerleri Normal Mi?

Benzer bir sistem arkadasimda var kendisi ortalama 110 fps aliyor 2k da dsr tam olarak ne bilmedigimden pek bir sey diyemiyorum
  8. F

düşük pinge alışınca bu bile çok sinir ediyor ki zaman zaman amerika ya da asya sunucularına bağlanıyorum iş gereği o zaman gerçekten sorun yaşıyorum ve müşteri hizmetleri türkiye üzerinde 14ms alıyorum diye hiç bir işlem yapmıyor
  9. F

Yardım 3080 Ti ile Cyberpunk FPS Değerleri Normal Mi?

normal gibi duruyor high ayarlarda ortalama 150fps falan alırsın diye düşünüyorum 1080p de ama 2k için fps bence daha yüksek olmalı sistem ayarlarını kontrol etmelisin diye düşünüyorum
  10. F

normalde valorantta istanbul sunucusunda pingim 6-7 iken şuan 27 den aşağı düşmüyor. speedtest.net üzerinde ise normalde 2 den yukarı çıkmaz iken şuan sabit 14 ve bu beni gerçekten sinir etmeye başladı oyunumu etkilemesi umrumda değil ki avrupa sunucularında 60 ms görmeye başladım gerçekten...
  11. F

LG vs LENOVO hangisi alinmali

Lenovoyu siparis ettim sagolun hocam
  12. F

yani kısaca lg nin görüntü kalitesi daha iyi mi oluyor hocam bu konulara biraz uzağım monitörü asıl kullanma amacım oyun oynamak ve kod yazmak olacak
  13. F

https://www.epey.co.uk/monitor/compare/857164-907415/lg-ultragear-24gn65r-b_lenovo-legion-r25i-30/differences/ bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı
  14. F

5K bütçem var monitör önerirsi alabilir miyim?

5K civarı bütçem var max 5300 kaliteli paneli olan oyun oynarken üzmeyecek bir şey arıyorum max 24 inç olmalı masamda yer yok https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-g2422-1920x1080-fhd-flat-ips-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV00004V6CAA?magaza=Trend%20Bilimum bunu almıştım iade...
  15. F

Öneri ssd onerisi ve indirim

Destekliyor ama bütçemde pcie 4.0 olan ve bu hızlarda çıkan ssd bulamadım
  16. F

Öneri ssd onerisi ve indirim

ssd almayi dusunuyorum sizce bu nasil ya da oneriniz varmidir...
  17. F

Klavyede shifte basmadan çalışmayan tuş var

Harici bir klavye ile de denedim yine ayni tusta sıkıntı çıkıyor
  18. F

denedim sorun sadece türkçede değil ingilizcede de oluyor ; koyamıyorum (o tus türkçede Ş harfine denk geliyor dizilimde) o yüzden benim için büyük sıkıntı oluyor çünkü ; koyamıyorum ve c# kullanmam gerekiyor
  19. F

düzelttim unutmusum açmayı
  20. F

Klavyede shifte Ş tuşu shifte basmadan çalışmıyor tek bu tuşta oluyor yardım edin lütfen. sorunun videosu
Geri