Arama sonuçları: *

1. estopiaa

BASEUS D02 PRO alınır mı

Sağolun hocam
  2. estopiaa

BASEUS D02 PRO alınır mı

Selamlar dostlar . Öncelikle kulaklığı kız kardeşime alacağım. Yüksek ses , bass gibi özelliklere çok gerek yok . Jbl 520bt istiyor ama fiyati çok yüksek . Bu fiyat araliginda önerebileceginiz Bluetoothlu kulaklik varmidir ?
  3. estopiaa

Gta 5 Online Nasıl Girilir

kanka o kadar biliyoruz oyun cddeb indirilmis
  4. estopiaa

cd den indirmis olabilir yine epic games yada steamla acilir mi oyun cdleri vardi onda
  5. estopiaa

Selamlar dostlar. Bilgisayarımı eskiden bilgisayarcı bir abime toplattim . Bilgisayara GTA 5 yüklemişti . Orijinaldir büyük ihtimal . Orjinalse online nasil giris yapabilirim . Orjinal olup olmadigini anlamanin bi yolu varmidir ? Online kısmında "GTA Online oynamak için Social Club'a giriş...
  6. estopiaa

Steam Cadilar Bayramı İndiriminde Alinacak Ucuz Fiyatli Oyunlar

Ekte ki gibi 3 oyunu almak istiyorum . Yüksek fiyatli 1-2 oyun degilde düşük fiyatli 5-10 oyun olsun mantigindayim . Önerebileceginiz baska oyun varmıdır ? Türü farketmez .
  7. estopiaa

🔥 BU GECE BENZİNE 1,48 ₺ ZAM GELİYOR! ⛽

sadece 1 lira 48 kuruş mu azmış
  8. estopiaa

Vooka Trol Red Switch Klavye Alınır Mı ?

Eyvallah 🫡
  9. estopiaa

Çok sagolasin hocam. Nolursun gelince deneyimlerini söyler misin. Biri güzel diyor biri kötü çok kararsız kaldim
  10. estopiaa

Biliyorum hocam . Yön tuşlarını çok kullanan biri değilim . Numpadi hiç kullanmıyorum.
  11. estopiaa

Kanka sarftech , silabor ,vooka hepsini ayni klavye gibi duruyor. Razer mouselerde kronik sıkıntılar varmış diye okumuştum.
  12. estopiaa

https://ty.gl/zqwek56t4f Öncelikle selamlar dostlar. Klavye fiyatları çok uçmuş durumda . Beni 1-2 sene götürecek bir klavye arıyorum. Klavyeye vuran , kıran bir insan değilim . Masamda küçük zaten. %60 bir klavye şart oldu . Bütçe olarak bu 600TL üzerine çıkamam . Ama önerdiginiz ekipmanlarin...
  13. estopiaa

Vooka Trol Red Switch Alınır Mı

Klavye fiyatlari aşırı uçmuş durumda ve ucuz bişeyler bakiyorum . Klavyeye öyle abanan vuran vs gibi bi insan degilim beni 1- 2 sene götürür mü ? Çok kararsız kaldım mouse olarak steelseries rival 3 te karar kıldım. Sizce mantıklımı yada önerebileceginiz baska ekipman varmıdır
  14. estopiaa

🔥İndirim MSI G2412 170HZ 3999 TL🔥

taksit yapiyormu itopya
  15. estopiaa

videolar siyah erkan kalıyor

valla hocam bisey diyemiyecegim
  16. estopiaa

Logitech G102 vs G203

buyuk ihtimalle 102 alırım bende 1697455485 eyvallah hocam tesekkurler yorumunuz icin
  17. estopiaa

videolar siyah erkan kalıyor

ne kadar sure bekliyosun videoyu açtıktan sonra
  18. estopiaa

Logitech G102 vs G203

102 yle 203 arasindaki fark nedir biliyor musunuz sensörleri daha iyiymis herhalde 203 un
  19. estopiaa

Logitech G102 vs G203

anladim hocam eyvallah
Geri