Arama sonuçları: *

1. sedat06l

[Rehber] CS2'de Gizli Güven Faktörünü (Trust Factor) Hesaplama Aracı 🟢🟡🔴

csrep.gg vb. siteler de tıpkı bizim gibi Leetify üzerinden alıyor bütün verileri. Ve tekrar güncelleme yaparak Leetify üzerinden son 30 değil tüm zamanların verilerini alabiliyorum artık.
  2. sedat06l

[Rehber] CS2'de Gizli Güven Faktörünü (Trust Factor) Hesaplama Aracı 🟢🟡🔴

Selamlar DA Forum, CS2 çıktığından beri matchmaking (rekabetçi) sistemi tam bir çileye dönüştü. Karşımıza sürekli 100 saatlik Prime bile olmayan smurfler, spinbot açanlar veya toksik troller geliyorsa, geçmiş olsun: Valve'ın arka planda bizi eşleştirdiği o gizli Güven Faktörü (Trust Factor)...
  3. sedat06l

CS2 İçin Kafa Dengi Oyun Arkadaşları Arıyoruz

Hemen hemen her akşam Discord’da toplanıp CS2 (Seçkin, Faceit) ve yer yer farklı oyunlar dönen, kendi halinde orta yaşlı kemik bir kadromuz var. Amacımız sadece galibiyet değil; akşamları işin gücün stresini atacak, oyunun tadını çıkaracak yeni yol arkadaşları bulmak. Siz de tek başınıza...
  4. sedat06l

CS2 Oyun Arkadaşları Arıyoruz

Selamlar, CS2 başta olmak üzere, akşamları Faceit Seçkin ve MM attığımız ve farklı oyunlara (Survival, Strateji vb.) girdiğimiz ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz. Ortamımız Nasıl? Aktiflik: Kağıt üstünde değil, sesli kanalda anlık aktif 30 kişilik kemik bir kadromuz var. (Yaş ortalaması...
  5. sedat06l

🎮 Oyun Arkadaşlığı Arayanlar İçin

Selamlar, Her akşam aktif olan, CS2 başta olmak üzere birçok oyunu birlikte oynadığımız olgun ve saygılı bir topluluğuz. 🧠 Yaş ortalamamız 20–30. 👨‍👩‍👧 Aramızda çalışanlar, evli olanlar, hatta çocuk sahibi olan bile var. 🎮 Oyun kütüphanemiz 750+ oyunluk. Eğlenebileceğimiz her oyuna açığız —...
  6. sedat06l

OYUN ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Selamlar, Discord üzerinden 25 yaş ortalamalı şekilde CS2, PUBG ve benzeri oyunlar oynuyoruz. Takmadan kasılmadan saygılı seviyeli bir şekilde oyunlara giriyoruz. Genelde akşamları minimum 5-10 kişi olup oyunlara giriyoruz. CS'de aramızda 5V5 attığımız oluyor. Katılmak isteyen olursa yaş...
  7. sedat06l

Lenovo G500 AMD ekran kartı kullanılmıyor

Merhaba, Lenovo G500 kullanıyorum. Ekran kartım formattan sonra kafayı yedi. The Forest vs. oyunları tatmin edici bir şekilde açarken şimdi ekran kartımı kullanamıyorum. AMD sayfasından driver yüklüyorum fakat ekran kartımda ünlem işareti kalkıyor, daha sonrasında tekrar geliyor işaret...
Geri