Arama sonuçları: *

1. aalikeser

Yardım Vestel 50UV9750 ve 55UV9750 Alınır mı? (Bütçe: 50-55 Bin TL)

Selamlar herkese, Mimarlık ofisimiz ve evde kullanım için toplu bir TV alımı yapacağız. 2 Adet 50 inç 1 adet 55 inç tv alacağız. Bir bayiden Vestel modelleri için fiyat aldım ancak görüntü kalitesi konusunda emin olmak istiyorum. Durum şöyle: Kullanım Amacı: Ofis (2 Adet 50"): Müşterilere...
  2. aalikeser

Yardım Picsart Paw 3311 sensör sorunu

Herkese selamlar normalde kablolu mouse kullanıyorum ancak yedek olması açısından ve bazen de oyun oynamak için kablosuz mouse arayışım vardı. İlk olarak gamepower fenix modelini aldım ve mouse mousepad üzerinde çalışmadı. Mousepadin siyah kumaşa yakın bir yüzeyi var. Mouse başka siyah...
  3. aalikeser

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Üyelikler silindi mi beyler
  4. aalikeser

sepetteki ürünlerde indirim gözüküyo ama ödeme yapmadı ve stok bitti anında
  5. aalikeser

ödeme yapmıyo ki
  6. aalikeser

komple sepeti boşaltıp tekrar ekledim ama yine aynı ayrıca sitede gösterilen fiyatlar kdv hariç fiyatlar. bu düpedüz dolandırıcılık. bundan sonra da havitin adını anan adama selam bile vermem
  7. aalikeser

sepette fiyat düşmemiş şekilde o aşamaya kadar geliyodu şu an hiç açılmıyo site. yanlış olmasın ürünler de öyle çok iyi ürünler olduğundan değil sadece fiyatları çok cazip ama o da dümen zaten alabilen yok.
  8. aalikeser

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

sepette fiyat yüksek çıkıyo yine site sıkıntıda
  9. aalikeser

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

fiyatlarda oynama var beyler dikkat edin
  10. aalikeser

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Aynı sorun bende de oldu. Her yüzeyde çalışıyor mousepad üzerinde tık yok. Mousepad siyah bu arada ama arka kısmında kaydırmaz deri yüzey var o da siyah onda çalışıyor. İade maalesef. Onun dışında 1300 1400e alınmaz ama 600 700 bandı için hem kutu içeriği olarak hem görünüş olarak yeterli...
  11. aalikeser

Orada da bitmiş hocam o zaman ben az önce denedim sepette de aynı fiyattı
  12. aalikeser

Trendyolda var hocam aynı fiyattan https://www.trendyol.com/gamepower/fenix-24-000dpi-triple-mode-kablolu-bluetooth-2-4g-beyaz-gaming-mouse-p-986209106
  13. aalikeser

https://www.trendyol.com/gamepower/fenix-24-000dpi-triple-mode-kablolu-bluetooth-2-4g-beyaz-gaming-mouse-p-986209106 https://www.hepsiburada.com/gamepower-fenix-24-000dpi-triple-mode-kablolu-bluetooth-2-4g-siyah-gaming-mouse-p-HBCV00009ZYXFM?magaza=%C4%B0ncehesap Her iki tarafta da satıcı...
  14. aalikeser

Hocam mağaza tarafından ya da hepsiburada kendisi verdi bilemiyorum 75 tl indirim verdi. Benim hepsipay harcamalarımdan kalan da 75 tl varmış cebimden çıkan fiyat 549 tl olmuş oldu
  15. aalikeser

İndirimle vs mouse 549 TL'ye geldi ne kadar kötü olabilir diye attık cebe.
  16. aalikeser

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

Hocam ram konusunda o senin bütçenle alakalı bu sistemde en kolay değişecek şey ram yani onu dert etmeyin. Benim için yeterli geliyor. Revit lumion ve Rhino genelde aynı anda açık oluyor ayrıca arkada spotify ve tarayici da genelde açık oluyor. Güncel fiyatlara pek hakim değilim ram kısmında...
  17. aalikeser

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

Hocam merhabalar. Ben mimarım tavsiye sistem olarak arkadaşlar yazmışlar zaten ancak bir iki noktada ben de tavsiye vereyim. İşlemcini amd almanı tavsiye ederim ryzen 7 7700 üstü her işlemci işini fazlasıyla görür. (x3d modellerine girme bence) (ryzen 7 7700 kullanıyorum) Ekran kartı render...
  18. aalikeser

Laptop da fare hareket ediyor sağ ve sol click çalışmıyor fare ile alakalı değil

Aygıt yoneticisinden kaldirabilirseniz mausu kaldirin klavye ile yon tuslari ve tab ile kaldirabilirseniz çözüme ulaşacağınızi düşünüyorum
  19. aalikeser

Laptop da fare hareket ediyor sağ ve sol click çalışmıyor fare ile alakalı değil

Hocam geçmiş olsun. Fare dediğin ayrı bir fare mi kullanıyorsun yoksa laptopun kendi touchpadinden mi bahsediyorsunuz? Eğer fare ise touchpadden tıklamayı deneyin tıklanıyorsa donanımsal bir hata var demektir. Touchpadden bahsediyorsanız da yine aynı şekilde farklı bir fare takarak deneyin her...
  20. aalikeser

Yardım Netfilik leş görüntü kalitesi sorunu

Hocam farklı bir 4k içerik açarak deneyebilirsiniz. Eğer dediğiniz gibi görüntü kalitesi alırsanız internet kaynaklı bir problemdir. Netflix kesintisiz izleyebilmeniz için görüntü kalitesini otomatik ayarlıyor. Bunun dışında telefonda daha iyi gözükmesinin sebebi de telefonunuzun ekran...
Geri