Hocam ben benks aldım memnun musun sorusuna ise düşmedi hiç o konuda test etme fırsatım olmadı hissiyat vs nasıl diye soracaksan ise de pek anladığım bir konu değil maalesef.
iPhone 16 cihazım için ekran koruyucu arıyorum bazı korucular her kılıf ile uyumlu değilmiş sanırım tam anlayamadım hem bu konuda biraz aydınlatır mısınız hemde ekran koruyucu önerisi verir misiniz.
S20fe telefonum için dönüştürücü arıyorum. Normalde qcy t13 kablosuz kulaklığım vardı lakin kutusunu kaybettim. Jbl kablosuz kulaklığım var ama ucu jack dönüştürücü arıyorum. Eğer dönüştürücü yerine kulaklık önerisi varsa ona da acığım fiyatı en azından qyc t13 ü geçmeyecekse simdiden tesekkürler.
Xbox gamepadin sol analog bozuldu microsfttan gerekli islemi baslattım mail geldi ve bir kod vardı o kod ile ups ile kurye cagırma islemini bugün 13.00 gibi tamamladım ama gelmediler gönderdikleri sms de talebiniz olusturuldu diyor lakin tıklayınca telefon numarasına alt cagrı kaydı...
Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
Bende pazartesi günü aoc q24g2a b/k modelini siparis ettim tek itopyada vardı bekliyorum daha öncede siparis vermistim ama ertesi gün kargoya vermislerdi umarım bir an önce ürünlerimize kavusuruz
Anlatamıyorum galiba elimde 1tbm2 var arkadasın b650 yap dedigi anakartta bir yuva bana ya iki yuva lazım yada 2tb m2 ssd lazım
1727790703
Benim qp deki sistem sogutucu ile 50k olsun sizin paylaştıgınız gaminggen sistemi kendime göre özellestirince 48.200(1. Anakart özellestirme 32 ram 2tb m2...
Dostum senin attıgınıda alırsam anakart yükseltmesi yapmam gerecek elimde 1tb m2 ssd var ve yetmiyor anakart yükseltmesi ile zaten aynı yere geliyor fiyat