Arama sonuçları: *

• Users: olion
  • Order by date
  1. O

Monitör için vga to hdmi kablo önerisi

Eski bilgisayardan kalan mönitörü yeni pc için 2. ekran olarak kullanmak istiyorum bunun için önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mıdır
  2. O

İPhone 16 için Ekran Koruyucu Önerisi

Hocam ben benks aldım memnun musun sorusuna ise düşmedi hiç o konuda test etme fırsatım olmadı hissiyat vs nasıl diye soracaksan ise de pek anladığım bir konu değil maalesef.
  3. O

Evet stokta yok
  4. O

iPhone 16 cihazım için ekran koruyucu arıyorum bazı korucular her kılıf ile uyumlu değilmiş sanırım tam anlayamadım hem bu konuda biraz aydınlatır mısınız hemde ekran koruyucu önerisi verir misiniz.
  5. O

Air Fryer önerisi 1000-2000

https://amzn.eu/d/0YfQaCv bu cosori marka airfryerlar iyi mi fiyatı uygun gibi geldi veya baska bir öneriniz var mı simdiden tesekkürler.
  6. O

Jack girisini type c çevirici önerisi

S20fe telefonum için dönüştürücü arıyorum. Normalde qcy t13 kablosuz kulaklığım vardı lakin kutusunu kaybettim. Jbl kablosuz kulaklığım var ama ucu jack dönüştürücü arıyorum. Eğer dönüştürücü yerine kulaklık önerisi varsa ona da acığım fiyatı en azından qyc t13 ü geçmeyecekse simdiden tesekkürler.
  7. O

Xbox gamepad servis süreci

Xbox gamepadin sol analog bozuldu microsfttan gerekli islemi baslattım mail geldi ve bir kod vardı o kod ile ups ile kurye cagırma islemini bugün 13.00 gibi tamamladım ama gelmediler gönderdikleri sms de talebiniz olusturuldu diyor lakin tıklayınca telefon numarasına alt cagrı kaydı...
  8. O

Thermalright phantom sprit rame degiyor

Hocam adamlar kablo kirliligi olmasın diye ona göre ayarlamışlardır belki diyecegim ama bilmiyorum
  9. O

Hocam kablo arkaya yetmiyo birde ters takacagım icin tam verimde calısmaz belki
  10. O

Hazır sistemi almışken kule tipi sogutucuda aldım ve monte etmelerini istemistim lakin fanın biri ortada diğerini takmamışlar rame degiyor diye sanırım aynı hizada degilde biraz ramin üstünde olursa sorun olur mu
  11. O

Asus RTX 4070 Süper Sistem Nasıldır?

Hocam hesap olustururken firma ismi ve firma vegi dairesine ne yazdınız
  12. O

2000 gecmeyecek masa önerisi

Peki sallanmayan önerebileceğiniz ne vardır almışken sağlam alalım
  13. O

Valla hocam yorumlarda kargodan dolayı sıkıntı yaşayan da var marangozdan yaptırsam daha pahalıya gelecegini düşüyorum karar veremedim
  14. O

https://ty.gl/csvlbqkgrxo4s bu masayı kullanan var mı acaba veya kullandıgınız ve memnun oldugunuz masa var mıdır
  15. O

İtopya sipariş rezilliği

Bende pazartesi günü aoc q24g2a b/k modelini siparis ettim tek itopyada vardı bekliyorum daha öncede siparis vermistim ama ertesi gün kargoya vermislerdi umarım bir an önce ürünlerimize kavusuruz
  16. O

Çözüldü✓ Alacagım sistemdeki kasaya bu sogutucu sığar mı

Sizin attıgıniz sistemde galiba gaminggen zarar ediyor neyse yinede kaba tavrınıza rağmen vakit ayırdığınız icin teşekürler
  17. O

Anlatamıyorum galiba elimde 1tbm2 var arkadasın b650 yap dedigi anakartta bir yuva bana ya iki yuva lazım yada 2tb m2 ssd lazım 1727790703 Benim qp deki sistem sogutucu ile 50k olsun sizin paylaştıgınız gaminggen sistemi kendime göre özellestirince 48.200(1. Anakart özellestirme 32 ram 2tb m2...
  18. O

Dostum senin attıgınıda alırsam anakart yükseltmesi yapmam gerecek elimde 1tb m2 ssd var ve yetmiyor anakart yükseltmesi ile zaten aynı yere geliyor fiyat
  19. O

Üstelik bu sistemi alırsam 2 tb m2 ssd almam gerekecek
  20. O

Ram yükseltince 47k oluyor ama sanırım ventusun ısıtma sorunu hayla duruyor galiba düzeltildi mi
Geri