Arama sonuçları: *

• Users: mazge
  • Order by date
  1. mazge

DDR5'li 3'lü Set Önerisi

Tamamen sana kalmış 7700 ile 7700x ama 7600 ze girme fark yok demissin ama var bendeki sistemle aynısının 7600 züylede deneme yaptık 10 fps fark koyuyor ortaya.
  2. mazge

DDR5'li 3'lü Set Önerisi

Hacı 7700x tense 7700 daha mantıklı sıvı aoğutma yerine kule kullanabilir onda
  3. mazge

Yardım S23 ultra telefonu sallayınca bir şeyler oynuyor

S22 ultranın demosu gelmişti standa açıcaktık arkadaş lan bundan ses geliyor dedi sallıyoz harbi ses var ama digerlerine göre cok var. Samsung bölge müdürünü aradık bu sıkıntılımı diye yok hepsinde var demişti. Dediğin gibi kameradan kaynaklı ois ile alakalıymış
  4. mazge

Yardım S23 ultra telefonu sallayınca bir şeyler oynuyor

Genel sorun o tüm s23 ve s22 ultralarda var o sıkıntı yok
  5. mazge

iPad Pro satıp Tab S9 FE almak?

S9 ultra ile karşılaştırılan ürünü Fe ile əesdeğer turamazsın attan inip eşşeğe binmek gibi
  6. mazge

RYZEN 7 7800X3D +4060 SİSTEM

Hacı cok cok pahalı işlemci cok fazla işlemci kıs ekran kartına yatır @Kürşat Kütükçü dediği gibi en az 4070 hatta 4070 ti. 4060 cok cok basit kalır bu sisteme
  7. mazge

🔥Mediamarkt Outlet Fırsatları🔥

O acıklama tüm ürünlerde yazıyor genel bi açıklama kimi mağaza onu yazar kimi mağaza outlete atarken yazmaz haa sana gelen ürün şansına bende outlette olan ürün var tuşları olmayan klavye bu servise gitmez tabi direk outlete atılır. Düzgün ürün outlete atılmaz bunu bil yani. Haa alınır mı diye...
  8. mazge

Yoo öyle bişey demedim açıklamada sana iade hakkın var diyor aldın beğenmedin iade et ve al alma sana kalmış dedim. Eğer dediğin gibi olsaydı personel ürünü açar outlete atar ürünü alırdı
  9. mazge

Ya kardeşim mediamarkta çalışıyorum outlet ürün servise gidip gelen üründür açıklama ne olursa olsun ister al ister alma
  10. mazge

Outlet servise gidip gelen üründür örnek iphone 11 ekran kırık servise gider yapılır gelir outlete düşer.
  11. mazge

Öneri Lenovo Yoga Slim 6 OLED vs Huawei Matebook 14

Lenovo cok iyi ama huawei kalitesi olarak önceliğim olur
  12. mazge

Lenovo indirimde hala sabah 28k olmustu
  13. mazge

Ama kalite dersen gözü kapalı huawei ben mediamarkta çalısıyorum bilgisayar bölümünde ikisi arasında kalana direk huawei derim 1704193514 Lenovo evo islemci bide 4800 mhz ram var bunuda göz önünde bulundurabilirsin
  14. mazge

Dün alacak olsaydın huawei derdim 21999 fiyatı vardı.
  15. mazge

Öneri Dostlar aşağıya iki tane laptop bırakıyorum arasında bi seçim yaparmısınız

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_victus-core-i7-13700h-işlemci-16gb-ram-1tb-ssd-rtx-4050-ekran-kartı-15-6-w11-gaming-laptop-7n9s6ea-1230011.html aynısı win11 lisi :D
  16. mazge

🔥İndirim DeepCool MATREXX 700W PSU KASA 2999TL

eyvallah sağol bilgiler için
  17. mazge

2.el ekran kartı önerisi

MSI GTX 1660 Ti VENTUS X bendeki bu memnunmuyum memnunum
  18. mazge

buda pf yukarda arkadaş pf lerden uzakdurun demiş ona at istersen baksın.
  19. mazge

olsun 750nin altına sakın inme ilerisini düşün 1k fark eder en fazla
  20. mazge

8.500 liraya not tutulabilecek tablet önerisi

onu diyorum apk ile uğraşabilirsen gözü kapalı huawei git bi mediamarkt yada vatana o fiyat bandındaki tabletlere bak aralarında gözle görülür farkla huawei dersin
Top Bottom