Arama sonuçları: *

1. M

35-40 bin TL laptop önerisi

Ana amacım oyun oynamak diğer yandan üniversite için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir? Bu fiyata 4060lı modeller çok az var olanlara da sorunlu diyorlar. HP Victus 16 ve Lenovo Loq serisi hala sorunlu mu? En son kasalarında da devam ediyor mu? Sorma nedenim 4050 laptop yerine 4060 almak.
  2. M

Epic Games Ubisoft bağlantı sorunu

Hocam şuan ubisoft connect uygulamasında zaten kendi hesabım açık ama R6 açtığımda otomatik olarak kendi hesabımı kapatıp diğer hesabı açıyor. Dediğiniz gibi olmadı.
  3. M

Epic Games Ubisoft bağlantı sorunu

Epic Gamed'den R6 açıyorum fakat açacağı Ubisoft hesabı aktif olarak uygulamada açık olan Ubisoft hesabı olması gerekirken diğer Ubisoft hesabına bağlanıyor. Ne yapmalıyım? Destekle görüştüm ancak iki taraftan hesabınızı kapatın vesaire dediler onlar da bir çözüm olmadı.
  4. M

Rx560'da Frame Generation modu kullanmak

Donanım arşivinin paylaştığı videoyu biliyorsunuzdur zaten. Oradaki modu Rx560 ekran kartına uygulayabilir miyim acaba?
  5. M

Mafia Definitive Edition 30 FPS kilidi nasıl aşılır?

düzelmedi hocam. 1701367126 hocam çözünürlüğü falan en düşüğe çektiğimde internetteki testlerden daha düşük alıyorum.
  6. M

biliyorum hocam. bir bakayım anormallik var mı.
  7. M

Hocam sizinki mafia 2 benim launcher ayarları böyle 1701365735 Steam ile ölçmemde sıkıntı çıkar mı hocam?
  8. M

oyun içi ayarlar böyle ama hala 30fps sabit.
  9. M

Hocam söylediklerinizin hepsini denedim ama işe yaramadı.
  10. M

İnternetteki her çözümü denedim neredeyse ama hala çözülmedi. Alternatif çözüm önerisi olan var mı? Bunlar amd ayarlarım. rx560 ,lg 144hz monitör kullanıyorum.
  11. M

Red Switch bilek destekli klavye önerisi

Bilek desteği XPG Summoner tarzı olan bir klavye arıyorum. Red Switch maksimum 2000 lira (mümkünse TKL olmasın). Ya da red Switch bir klavye alıp yanına bir aynı Summoner'deki gibi bir bilek desteği almak istiyorum. Alabileceğim klavyeler veya yapabileceğim klavye + bilek desteği kombinasyonları...
  12. M

LG Ultragear 24GN60R-B Kullanan varsa bakabilir mi ?

Hocam görüntünün gelmediği yerde olduğunu biliyorum da ölü pikseller yayılıyor falan ya ondan tereddüt ettim.
  13. M

Ölü piksel değilse sıkıntı yok. altlarda neredeyse çerçeveyle birleşik ufacık noktalar.
  14. M

Hocam ben biraz takıntılıyım da😊. Ölü piksel var mı diye bakarken fark ettim. Görüntünün olmadığı çerçeve ile arada kalan kısımda sağ alt, sol alt ,sol üst ,sağ üst buralarda ufak ufak ayni hizada noktalar var. Acaba ölü piksel mi diye düşündüm de sorayım dedim. Fotoğraftakilerin aynısı.
  15. M

Hocam sürekli rahatsız ediyorum ama monitörünüzün her köşesinde aynı yerde ufak ufak ölü piksele benzeyen noktalar var mı?
  16. M

Teşekkür ederim hocam son bir sorum daha olacaktı benim. Energy Saving Mode'u da elleyemiyorum onu nasıl açacağım? Monitör sürekli parlaklığı kafasına göre kısıyor. Edit: o da hdr ile ilgiliymiş hocam sağolun.
  17. M

hdr'ı mı kapatmalıyım?
  18. M

Hocam hala brightness ve sharpness açık sadece.
  19. M

FPS hocam.
Geri