Arama sonuçları: *

• Users: OmrSR
  • Order by date
  1. O

Çift monitör ekran gidiyor

Yaklaşık 6 aydır çift monitör kullanıyorum 2 güne kadar hiç bir sorun olmazken 2 gündür 2. monitörüm gidip geri geliyor. 1. monitör yeni bir monitör 2. si eski VGA girişli bir monitör. Sizce sebebi nedir monitörün kablosunda bir sorun olabilir mi?
  2. O

Bilgisayarımda garip şeyler oluyor

Bilgisayarımı vatan bilgisayardan kendi evimde topladım ve topladığım günden beri ara sıra oyun oynarken çok nadır olarak masaüstündeyken ekran donuyor (sesler normal bir şekilde gelmeye devam ediyor) sonra ekran kararıyor ve ekran geri geldiğinde oyunu şeffaf yapıyor ve amd radeon settings...
  3. O

Svchost Sorunu

Svchost.exe, dinamik bağlantı kütüphaneleri kaynaklı çalışan bir genel ana bilgisayar işlemidir. svchost.exe, DLL dosyalarından yüklenen hizmetler için bir kabuk görevi görüyor. Hizmetler belirli gruplara bölünüyor ve her grubun içinde farklı bir Service Host işlemi bulunuyor. Bu sayede bir DLL...
  4. O

400 TL'ye Kulaklık Önerisi

Bende Hyper X Cloud Stinger var çok memnunum fiyatı biraz artmış ama ben 360 TL'ye almıştım zamanında eğer uygun fiyata bulabilirsen çok kaliteli, Mikrofonu da çok iyi
  5. O

Gamepower OGRE RGB TR Klavye

çok teşekkür ederim valla içimde bi kuşku vardı bana sorun değil ingilizce Q'da arada ailemde kullanıyor onlar sorun yaşar diye sormuştum tekrar teşekküler
  6. O

Video'da Abdullah abi de hepsiburada'nın linkini koymuş inşallah İngilizce üzerine baskılı gelir onda olduğu gibi
  7. O

https://www.hepsiburada.com/gamepower-ogre-rgb-mekanik-kirmizi-switch-klavye-p-HBV00000PZBWZ 2 gün önce donanım arşivinin videosundan izleyip aldım, videoda red switch kullanıyor ve Türkçe klavye ancak hepsiburada'da red switchli olana İngilizce Q diyor. Türkçe Q mu gelir İngilizce mi? Videoda...
Top Bottom