Arama sonuçları: *

1. K

resmi distribütör garantili böyle garantili elektronik cihaz alınır mı

Arkadaşlar N11 de 17K YAresmi distribütör garantili Poco x6 pro 5g var trendyolda 18500e türkiye garantili var arada 1.5k fark var sizce n11 den alınır mı
  2. K

Yenilenmiş Z Fold 2 Buldum alınır mı

Başka bildiğiniz katlanabilir telefon varmı çünkü oyun oynuyorum genellikle günlük işlerimide çıkarsın yeter
  3. K

Yenilenmiş Z Fold 2 Buldum alınır mı

Arkadaşlar yeni telefon arıyorum Pubg de 90 fps verdiği için Poco x6 Pro alacaktım fakat Trendyolda gördüğüm Samsung Z Fold 2 Dikkatimi çekti fiyatı baya makul bi fiyat Hala güncelleme alıyor mu Pubg de kaç fps verir bilen varmı :) 1711738696 telefon bu-
  4. K

K40 gaming mi poco x6 pro mu

hangi mağazda varki Sakaryalıyım
  5. K

trendyol da 17k ya Resmi Distribütör Garantili var resmi Resmi Distribütör Garanti sıkıtı çıkarırmı Yoksa türkiye garantili mi alsam arada 1.5 2 k oynuyor ? 1711648200 mi store den almayacağım çünkü tanıdıgım biri 2 aydır beklyior
  6. K

8 256 OLANI alcam oda 90 dimi
  7. K

Poco 60 fps mi 1711647911 sabit olması için fan felan alırım yaprım bişiler de poco 60 fps ise almam aga
  8. K

k40 da da 90 fps varmı bide k40 da tetik var ?
  9. K

Arkadaşlar pubg oynuyorum oyuzden kamera önemli değil ama bütceme uygun 2 telefon seçtim poco x6 pro 8 256 redmi k40 gaming 8gbram seçtim hangisi pubg de daha iyi performans verir k40 da tetik var oyüzden biraz daha iyi ama poco da yeni telefon arada kaldım: :)
  10. K

Telefon Seçenek K40gaming Vs PocoX6Pro

Arkadaşlar yeni nisanın 8 inde yeni telefon alacağımm fakat 2 sinin arasında kaldım Pubg oynuyorum oyuzden 90 fps lazım K40Gaming mi Poco X6 pro nun 8 gb olanı mı 12 512 sinin almayacağım
  11. K

16k Bütçeyle Oyun Telefonu Tavsiyesi

destek te alım yerinde felan öyle söylüyorlar 1710877780 burdada yazıyor ztn
  12. K

PC durduk yere drop yiyor

Yok malesef (Unlost fps artırmayı şakasına dedim :) )
  13. K

Bu bisikleti almayı planlıyorum alınır mi

Tanıdğımda birinde rockriderst100 var iyi bisiklet dağ bisikleti diye biliyorum ama
  14. K

PC durduk yere drop yiyor

Unlost Fps arttırma Lzm xD
  15. K

Yok yd istemiyorum
  16. K

Baktım x6 pro ya ama ocak 16 da kargolamaya başlıyolar mış oyuzden vazfeçtim
  17. K

Arkadaşlar yeni oyun için telefon alacağım fakat 16k bütcem var pek bulamadım 2.el sahibinden gibi sitelerden istemiyorum 0 olsun 1.5 2 3 sene kullanmalık telefon arıyorum TEŞEKKÜRLER Trendyolda bulduğum 11t mantıklı olurmu
  18. K

Poco f4 vs realme gt2

Arkadaşlar Poco f4 mü daha iyi realme gt 2mi sizce hangisini almalıyım arada 3k fark var POCO F4 12K REALME GT2 15K pubg oynamak için alıyorum kemaryla felan pek işim yok pubg yi 60 fps de rahat ısınmadan oynatsın yeterli başka yerlere baktığımda realme gt2 çok ısınıyor diyolar poco f4 de...
  19. K

Poco x6 Pro (8gb) alınır mı

arkadaşlar poco x6 pro5g alacağım lütfen yanlış anlamayın poco x6 pro 5g 12 gb değil 8gb olanını alacağım pubg de oda 90 fps veriyormu bilen varmı yada onun fiyatına sizce realme gt2 alınır mı? / poco x6 pro 5g (8gb) mı yoksa realme gt 2 mi 16500k bütcem var hangisi daha iyi pubg de /her yerde...
  20. K

Yeni Telefon tavsiyesi

15k yı pek aşmak istemiyorum eski bi telefonum var onu satabilirsem belki bütçeyi aşarım (huawei p30 lite)
Geri