Arama sonuçları: *

1. B

Monitör Parlakligim Düştü Yardım Eder Misiniz?

Yaklaşık olarak 5 yıldır kullanmış olduğum Asus vg248qg model monitorumun son zamanlarda parlaklığı düşmeye başladı sorun ne olabilir ekran kartı ile ilgili bir problem olabilir mi çünkü ekran kartına güncelleme gelmişti yaptıktan sonra yaklaşık yarım saat 1saat civarı eski parlaklığına döndü...
  2. B

Klavye önerisine ihtiyacım var bütçem 1k-2k

Arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bir klavyeye ihtiyacım var çoğunlukla oyun oynamak için kullanıyorum bazen yazılım işlerini masaüstünde yapmam gerekirse de kullanacağım tercihen blue harici sessiz bir switch içeren bir klavyeye ihtiyacım var bütçem 1k-2k arası onerileriniz için...
  3. B

15-20 K ARASİ TELEFON ÖNERİSİ

Kanka iPhone kullanacaksam en kotu 13 almam gerekiyor 4 5 yıl kullanmak için ayrıca 5 yıldır kullanıyorum dediğin model tam 4 yıl önce çıktı :)
  4. B

15-20 K ARASİ TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar söylemiş olduğum gibi 15-20 k lik bı butcem var bu bütçe içerisinde beğenmiş olduğum birkac telefon var bunlar: Realme GT2 , Realme 10pro+ , Poco X5pro ayrıca eğer değer derseniz biraz daha para koyarak Poco F5 modeli de ilgimi çekti.Gun içerisinde aşırı oyun oynamayan birisiyim...
Geri