Arama sonuçları: *

1. G

JBL Tune Flex Ghost Black Kulak içi kulaklık İnceleme

JBL Tune Flex Ghost Black isimli kulaklığı uzun süre kullandım ve bu forumda ürün hakkında detaylı bir makale hazırlamak istedim. Bu kulaklığın tasarımıyla başlayalım: Batarya kutusu çok şık siyah film gibi transparan bir tasarımı var. Kare şekilde gövde tasarımı var ve enlem olarak...
  2. G

Wireless Kulak içi kulaklık önerisi

Maximum Bütçe: 3000 TL Kablosuz kulak içi kulaklık alacağım neler önerebilirsiniz? JBL Tune Flex Ghost kullanan biri olarak aynı kalitede F/P bir kulaklık araştırıyorum. Bu JBL Tune Flex model kulaklıklar, batarya kutusuna koyunca algılama sorunu yaşanıyor.Kronik bir sorun mu bilmiyorum ama bu...
  3. G

Farklı renkle değişim

mağazadan alıp kutusunu açmamışsanız değiştirebilirler
  4. G

Yurt dışından xbox elite 2 gamepad nasıl alabilirim?

hayır ürünün fiyatı için geçerliydi bu. Kargo, vergi vs ücretler ayrı olarak hesaplanıyor. Temudan 2 kere ürün aldım
  5. G

30 euro sınırı sadece çin için değil miydi?
  6. G

Xbox elite 2 black versiyon çok hoşuma gitti hem pc kullanıcısıyım almak istiyorum. Ürünü türkiyeden almak istersem 7499-9000 TL arasında piyasa fiyatı var. Bir gamepad için o kadar veremem o yüzden yurt dışından almak istiyorum. Ebay de 88 dolara ve 140 dolara microsofttan direk alabiliyorum...
  7. G

Pierre Cardin sakal traş makinesi alınır mı?

hmm...
  8. G

iyiymiş ama fiyatı biraz pahalı. Değer mi bu fiyata
  9. G

powertech çok kötü kesiyor. Yüzümün sağ tarafını sıfır yapıyor ama diğer tarafını kesmeye başladığımda baya bi bırakıyor, kesmiyor. Kaliteli bir şey almak lazım. 1733202927 saç traş makinesi değil değil mi? ben sakal çizim makinesinden bahsediyorum. 1733202955 çok iyi kesiyor mu ve fiyatı ne...
  10. G

hmm... eğer iyi kesen önerebileceğin kaliteli *sakal* traş makinesi varsa belirtirsen sevinirim
  11. G

A101'e pierre cardin marka sakal traş makinesi gelmiş. 300 tl fiyatı var baya uygun fiyatı var ve de kaliteli markanın ürünü olduğu için dikkatimi çekti. Bende powertecin traş makinesi var ve pek düzgün kesmiyor sakalımı, acaba bu pierre cardin traş makinesi güzel keser mi acaba? internette de...
  12. G

Temudaki indirimler gerçek mi?

O 2500 tl kupon vadetmeleri tamamen makara ama şöyle bir avantajı var; normal,kampanyasız alışverişte min 670 tl sepet tutarı istiyor ama bu 2500 tl kupon kampanyasında o limit olmadan 400 tl den az sepet tutarı yapabilirsin. Kupon bahanesine limitsiz 3 ürün alabilme şansın var deneyebilirsin...
  13. G

Cod warzone gtx1650de kasıyor!?

sistem gereksinimlerinde min 4 gb diyor. Ama kaldırmıyor. Çok saçma, optimizasyondan dolayı mı böyle? 1732479900 hm 6 gb ekran kartında bile donuyorsa boşver kalsın, cod oynamasam da olur :D Umarım alırsın
  14. G

Cod warzone gtx1650de kasıyor!?

4-5 ay önce 8 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 donanımı olan Asus Tuf F15 laptopumda warzone'u yükleyip oynamaya çalıştım. Oyunu açtığımda çok fazla kasıyordu ve saatlerce ekran yüklenmiyordu. Bunun sebebinin RAM den kaynaklandığını düşündüm çünkü artık hemen hemen her oyun 16 gb ve üstü ram ile rahat...
  15. G

Hp victus laptop alınır mı?

12. nesil var zaten önerdiğim laptopta. Yada illa intel al demiyorum. Ryzen işlemcili de alabilirsin. Ryzen işlemcili önerebilirim. İndirim gelince alırsın o fiyata, şimdiden hayırlı olsun hocam :)
  16. G

Çocukluğunuzun bittiğini ne zaman nasıl anladınız?

üff be tam aradığım yorum. 2 kelime ama çok şeyi ifade ediyor
  17. G

Hp victus laptop alınır mı?

senin paylaştığın victus 15, ayrıca SSDsi düşük. Arkadaşın paylaştığı da victus 16 ve de SSDsi 1 TB. Bu arada şunu söylemem lazım, İntel Core İ5 işlemcili pc kullanan biri olarak tecrübelerime göre sana almamanı tavsiye ederim. İ7 yada Ryzen 5 ve üstü işlemcileri tercih et. İ5 işlemci pek iyi...
  18. G

Logitech g435 alınır mı?

Steelseries hiç kullanmadım ve denemedim, eğer denemişsen ve beğendiysen onu da alabilirsin ama bence logitech alırsan g733 al daha iyi
  19. G

Aynı mhz farklı ramler sorun olur mu

ne demek hocam
  20. G

Aynı mhz farklı ramler sorun olur mu

cl değerleri bile aynıysa uyumludur. Rahatlıkla takabilirsin hocam. Benim de laptopta crucial ram vardı, Crossair ram taktım aynı değerlerde, dual şekilde çok iyi çalışıyor. 8gb X2 3200Hz DDR5
Geri