Arama sonuçları: *

• Users: Lunar
  • Order by date
  1. Lunar

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Yapi krediye yeni uye olanlar mart ayindan yararlanir mi? Bide yeni uyelere bir seyler yok mu?
  2. Lunar

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

Tesekkurler hocam. Denicem bir yerde banka indirimim var Future almayi planliyorum bu hafta
  3. Lunar

Sertlik dusunduruyor. Otururken hafif kayik oturdugum icin. Xdrive toryum denedim yumusaklik gayet iyiydi.
  4. Lunar

Hawk koltuklar icin sert deniyor dogru mu acaba?
  5. Lunar

❌İndirim Bitti! İntersport Sezon Finali İndirimleri

Vans olabilirdi bin liraya Beden kalmamis. Kot altina oneriniz var midir
  6. Lunar

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 3.9 GHz İşlemci 8.594TL

Rx 9070 düz için iyi olur mu? 2k
  7. Lunar

❌İndirim Bitti! RX 9070 DÜZ Gaming OC 29.899,00TL EKSİ 50 EURO (VDFKSZ 6-9 TAKSİT )

XT ile arasında dağlar yoksa alınır. 2K'da çok yeterli.
  8. Lunar

❌İndirim Bitti! Ps5 slim 1t kupon ile 23.148 tl

24 bin civari dolaniyordu surekli. Kuponla ve pesin fiyatina 9 taksit yapilabiliyordu. Bu fiyatlar da kalmayabilir. PS kutuphane sorunu olmayacaklar kacirmasin.
  9. Lunar

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Buton aktif olmuyordu.
  10. Lunar

Dandik banka hocam. Bende uye olup sanal karta para aktarmak gibi 5 dk.'lik basit bir islem icin caba gosterdim malesef. Rica ederim.
  11. Lunar

Musteri hizmetleri, kurye barkodu olusunca iptal edebiliyoruz diyor. Barkod olusunca da sms geliyormus. Ama bunlari kacirsan da kuryeye imza islem yapmadan geri cevirebilirsin diyor. Simdi senin aldigin hata degisik denemeye devam edebilirsin. Ana ekrani gorene kadar dene.
  12. Lunar

Şimdi tekrar girin, girince 2 seçenek çıkması lazım. Kuryeyi bekle, kuryeyi bekleme gibi 2 seçenek gelmesi lazım önünüze. Kuryeyi bekleme seçeneği ile devam edin yeniden üye olur gibi.
  13. Lunar

Sanal kart açmayı başardık şimdi de Sanal Karta para aktaramıyoruz. Ulan N kolaymış bu ya. 1763995337 N zormuş :kekw:
  14. Lunar

Hocam kurye zaten hemen gelmez. O yüzden n kolaya girin, kuryeyi beklemden devam et gibi bir seçenek var. Ordan tekrar üye olur gibi bağlanın. Fakat bu şartı bozar mı onu bilmiyorum. Bence bozmaz. Şartlarda kurye ile üyelik tamamlayanlar yararlanmaz diyor. Sonuçta kurye gelene kadar harcama...
  15. Lunar

Ben üye olurken biyometrik fotoğraf yüzünden kuryeye yönlendirilmiştim. Sonraki gün görüntülü görüşmeye bağlanabildim üyeliği tamamladım. Şartları bozmuş olmam değil mi?
  16. Lunar

Kurye ile de islem tamamlamamasi gerekir degil mi?
  17. Lunar

Biyometrik çek kısmını bende geçemiyorum. Dandik bir banka malesef.
  18. Lunar

Kampanyadan nasıl yararlanırım? N Kolay Mobil’i indir. Görüntülü görüşme ile dakikalar içinde N Kolaylı ol. Kartlar alanından N Kolay Sanal Kart’ını oluştur, limitini belirle, dilediğin kadar bakiye yükle. Sanal kartınla ilk alışverişini yap ve avantajlı dünyanın kapılarını arala. Harcamandan...
  19. Lunar

T.İş Bankasinin miydi bu?
Geri