Arama sonuçları: *

1. G

Gaming Kulaklık Önerisi

700-800 bandında var mıdır önerebileceğiniz ?
  2. G

Xiaomi Mi Watch 3 Active

Xiaomi Mi Watch 3 Active için bu 4 linki buldum bir de n11'de var sanırım birkaç satıcı, bunların arasında fark var mı sizce hangisi alınır, ya da Mi Store'a gelmesini falan mı acaba beklemeliyim ? 1. link)...
  3. G

Anker Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık arıyorum da Anker markasını duydum. Bu markada yaklaşık 1200tl civarında ürün önerebilecek var mı ?
  4. G

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

Hocam bulmak için neler yaptığınızı ve nasıl bir yol izlediğinizi özel olarak veya buradan paylaşabilir misiniz belki sizin gibi genç yaşta deneyim kazanmak isteyen arkadaşlar da vardır
  5. G

Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bluetooth kulak üstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum bütçe maksimum 1800tl'dir teşekkür ediyorum
  6. G

Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık 1000TL

Arkadaşlar iyi günler, bluetooth kulak üstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 1000tl civarı. Teşekkür ederim... :)
  7. G

Çözüldü✓ Direksiyon Önerileri

Sağolun hocam <3
  8. G

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum :)
  9. G

Hocalar Rampage V900-S olmaz mı ?
  10. G

Arkadaşlar pc için direksiyon önerebilir misiniz ? Max bütçe: 5k Teşekkür ederim.
  11. G

Çözüldü✓ Intel Chipset Driver

Teşekkür ederim :)
  12. G

Çözüldü✓ Intel Chipset Driver

Arkadaşlar msi anakarta intel chipset driver yüklü mü ve güncel mi nasıl kontrol edilir ?
  13. G

Driver Güncellemeleri

Hocam chipseti nasıl kontrol ederim intel ve msi driverları 1696608727
  14. G

Chipset Driver Kontrol

Arkadaşlar masasüstü bilgisayarın chipsetini driverını nasıl kontrol ederim ?
  15. G

Driver Güncellemeleri

hocam aida ve cpu z de kurdum sıkıntı olur mu sizce 1696604379 hocam chipset i nasıl kontrol ederim 1696604506 https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html hocam ekran kartı driverı bu mu 1696604576...
  16. G

Format Sonrası Msi Driver

1696602580 Realtek hd universal drivers ve Norton 360 dahil hepsini kurayım mı arkadaşlar ?
  17. G

Driver Güncellemeleri

Hocam bi bakar mısınız 1696601830 1696601947 1696601974 Hocam realtek hd univer drivers ve norton 360 dahil hepsini kurayım mı ?
  18. G

Driver Güncellemeleri

Yok hocam güncellemedim :) teşekkür ediyorum iyi akşamlar çok naziksiniz
  19. G

Driver Güncellemeleri

Hocam iyi akşamlar bir konudaki mesajınızı gördüm de :D Acaba ekran kartı sürücüsü silme olayını benim yapmam lazım mı :D Bir de bios güncellemek çok önemli midir hocam teşekkür ederim hocam :)
  20. G

Laptop Önerisi Sıralama

Bana alınmayacak ama ileteceğim mesajlarınızı çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar tekrardan :D
Geri