Arama sonuçları: *

1. N

Ekran Kartım Darboğaz Mı Oluyor?

Bir kaç yerde bu işlemciyle sıkıntı olmayacağı yazıyordu kartta mı sıkıntı var diye bi aklıma takıldı da, bir süre sonra ekran kartı kullanım yüzdesi artıyor, işlemci düşüyor ve 140 fpslere kadar yükseliyor.
  2. N

Ekran Kartım Darboğaz Mı Oluyor?

Sorunum şu: Bazı oyunlarda hiç sorun yokken bazı sorunlarda FPS dropları giriyor ve GPU kullanımı %50 civarlarında kalırken CPU kullanımı %100 oluyor ve 80 derecelere kadar çıkıyor. (Overwatch 2ve Arena Breakout gibi oyunlarda bu olayı görüyorum. RDR2, Calisto Protocol, oyunlarında hiç sorun...
  3. N

5K'ya ekran kartı önerisi

Bütçem başlıkta yazdığım gibi. İşlemcim RYZEN 5 2600x İkinci el ekran kartı almayı düşünüyorum. Bir çok seçenek var, kararsız kaldım. Açıkçası fiyatlar beklediğimden daha yüksek çıktı. 250w -veya 300w- bir PSU'um var. Bunu da yenilemem gerekecek, dolayısıyla bu da masraf olacak. Seçeneklerimi...
  4. N

RAM CL Değeri Ayarı Nasıl Yapılır?

Merhaba. 8GB RAM'im vardı ve ben de buna ekstra olarak 16GB RAM daha aldım. Fakat garip bir sorunla karşılaştım. İkisi de 3200mhz ve ikisinin de cl değeri 16 olmasına rağmen cl değerleri çok garip görünüyor ve maksimum 2000mhz de çalışıyorlar. (XMP Profile 1'e aldığım zaman bir kaç defa kendini...
  5. N

GTA 5 Fivem Aşırı Drop Sorunu

Ortalama 50-60 kişi çeken bir RP sunucusunda etrafımda kimse yokken bile aşırı drop sorunu yaşıyorum. Sadece arabayla değil, koşarken bile drop girebiliyor. Drop yaşandığı zaman cpu kullanımı %3 civarlarına düşüyor. Sistemim: Ekran Kartı: GTX 1050 TI Ram: Corsair Vangeance 8gb 3200mhz...
  6. N

RX 550 sürücüsü çöküyor

Merhaba sorunum başlıkta yazdığı gibi. Ekran kartım oyunlarda çöküyor. Bazen hiç çökmüyor, bazen arkada bir şey açıksa çöküyor, bazen sadece oyun açıksa bile çöküyor. Ne olduğunu anlamadım. Hangi testleri yapmam gerek? Sorunun ne olduğunu nasıl bulabilirim? Bu arada oynadığım oyunlar çok yüksek...
  7. N

Gigabyte a320m-h Bios Güncelleme Nasıl Yapılır?

Merhabalar bende gigabyte'ın bios uygulaması yüklü buradan güncelleme yapabiliyorum sanırım. Hangi dosyayı indirmem ve ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız seviniirim
  8. N

Binary Blocked By Fap Lock Hatasından Veri Kurtarmak Mümkün Mü?

Merhabalar telefonum binary blocked by fap lock hatası veriyor. Bunun için bir telefoncuya gitmek istiyorum ama içinde özel dosyalarım, fotoğraflarım var. Çok güvenemiyorum kimseye. Bunları format atmadan görmenin bir yolu var mı? Odin3 programıyla yapmaya çalıştığımda sürekli hata verip...
Geri