Arama sonuçları: *

1. K

Sevgilim yalanmı söylüyor?

Kanka uyuyorum dediğinden sonra 7 8 kere boyle giriş gösteriyor. Hepsi yanlış olabilirmi? Birde sevgilime sordum brn uyuyorum dediğim saatte uyuyorum diyor
  2. K

Sevgilim dogru mu söylüyor bakarmisiniz?

Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş...
  3. K

Kanka telefonu iphone ama olurmu yinede
  4. K

Kanka saat 7 ye kadar whatsapp mesaji tek diş oluyor falan ama bilemedim
  5. K

Selam beyler instagramda giriş hareketleri bölümü diye bir yer var biliyorsunuzdur. Sevgilimin hesabinda oraya bakayim dedim gece 5 yada 6 gibi giriş yaptığını gördüm. O saatlerde uyuduğunu söylüyor ve bende uyudu diye biliyordum interneti falan kapalı oluyor yani wp den mesaj gönderince tek diş...
  6. K

Instagram Yanlışmı Gösteriyor?

7. K

Shopier Satış için neler gerekli?

Selamlar ben instagram takipçisi satışı yapmak için shopier hesabı oluşturdum. şimdi satış yapmak için fatura kesmek vergi vermek gibi işlemleri var benim bunlar hakkında en ufak bilgim yok. mesela vergi cezası vb gelir diye korkuyorum. böyle bişey olabilirmi vergiyi kendisi kesiyormu? sadece...
Top Bottom