Arama sonuçları: *

• Users: Koba
  • Order by date
  1. K

İtopyadan hazır sistem aldım ne zaman gelir?

16 eylül cumartesi günü itopyadan hazır sistem aldım hala daha siparişin hazırlanıyor diyor ne zaman gelir bu sistem bana mı çok gecikti gibi geldi yoksa hazır sistemler böyle geç mi geliyor
  2. K

Max 300 tl lik akım koruyucu priz önerisi?

En fazla 300 tl lik akım korumalı priz önerir misiniz https://ty.gl/g8jip04rbn Bunu düşünüyorum iyi midir tunçmatik
  3. K

Hangi monitörü tercih etmeliyim ?

Bu monitörlerden hangisini tercih etmeliyim ekran kartım nvidia asus tuf diye düşünüyorum fiyat açısından ölü piksel renk doygunluğu olarak hangisini önerirsiniz kullananlar varda tecrübelerini yazarsa sevinirim
  4. K

25k lık hazır sistem önerisi ?

Hazır sistem alıcam sürekli stoklar bitiyor tam niyetleniyorum ayar oldum artık 4060 ti bi sistem en kötü 4060 lı bi sistem linki atabilir misiniz
  5. K

Spor mu ders mi? (Lütfen hepsini okuyun)

Ben bu sene mezun oldum okul kazandım besyo okicam 12. Sınıfta her gün okuldan sonra 4 5 saatlik bi spor olayım oluyordu onun üstüne basketbol idmanlarım oluyordu 2 saat falan (yol saatiyle hesaplıyorum) sonra akşam eve 9 10 gibi gelip yemeğimi yiyip duş alıp diğer günün öğünlerini hazırlıyodum...
  6. K

Bu sistem alınır mı ?

Gameboosterın ki farklı ya ondan dedim gamebooster 650w bitfenix 600w ondan sorduydum
  7. K

Bu sistem alınır mı ?

Fps farkı ısınma farkı olmaz herhalde
  8. K

Bu sistem alınır mı ?

Kasa bitfenix daha iyi mi olur yoksa gamebooster mı
  9. K

Bu sistem alınır mı ?

Eyvallah sağolasın kardeşim
  10. K

Bu sistem alınır mı ?

Her türlü oyunu açar dimi da sistemini bekledim ama nvidia değilmiş
  11. K

Bu sistem alınır mı ?

Bu sistemi almayı düşünüyorum 13400f yapıp 1 tb yapıp kasayıda gamebooster 201 yapıp almayı düşünüyorum https://www.itopya.com/eray-hanmaintel-core-i3-13100fmsi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-oc-8gb16gb-ddr4500gb-m2-n_h23018
  12. K

Ekran kartı marka değişiklikleri ?

Hazır sistem alıcam ekran kartın markasının önemi var mı farklılıkları neler performans farkı olur mu
  13. K

Dh eagle sistemi gelir mi ?

İntel i5 13400f veya amd 7500f 1694697227 26 buçuk civarı
  14. K

O zaman alamam
  15. K

Hiç haber vermemiş nerde gördün
  16. K

Ben bu dh eagle hazır sistemini alıcaktım bugün stok bitmiş geri gelir mi sizce bekleyeyim mi
  17. K

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

Hangi sıvı soğutmayı aldın kanka
  18. K

Hangi sıvı soğutucuyu tercih edeyim ?

Tamamdır öyle yapayim
  19. K

Hangi sistemi tercih etmeliyim ?

Tamamdır eyvallahh
Geri