Arama sonuçları: *

1. S

Hobi Amaçlı Atış İçin Silah Tavsiyeleri

barutlu ile hedef vuramam. air softta ise amacıma uygun hangisini alacağımı bilmiyorum
  2. S

kanka gerçek almayacağım neden gerçek sanıldı anlamadım gerçeğin sesine hissine yakın bişi istiyorum sadece
  3. S

airsoft co2 havalı blowblack hiç fark etmez amacım ses hissiyat ve hedef vurma 1774145398 atış poligonlarına para yedirmek istemiyorum 1774145441 çok sessiz ve hissiyatsız gibi göründü gözüme 1774145452 5-8 arası 1774145469 sekmesi çok kankam
  4. S

hobi amaçlı atış yapmak istiyorum ne mermi sıktığı önemli değil ama gerçek sillah hissine sesine falan benzer bir ürün almak istiyorum önceliğin makinalı tüfek ama aşınma sorunu varmış önerileriniz nelerdir
  5. S

Ss de ki ürün alınır mı

R7 5800x Rtx5060 kullanıyorum sağlam marka bir psu almak istiyorum min 650w ss deki alınır mı başka öneriniz var mı
  6. S

Psu önerisi istiyorum

Ryzen 7 5800x Rtx 5060 Kullanıyorum 2.500 civarı bütçem var psu öneriniz nedir
  7. S

Lol ve valo için ne almalıyım

[H3 id='COLORrgb184+49+47Wraith+Cosmic+Glass+V2Wraith+Spirit+of+Aim+Pro+speed++hybridCOLORgenelde+lol+ve+valo+oynuyorum1600dp+valo+0.19+da+kullanyorumwraith+w1+kullanyorumsizce+hangi+mp+yi+almalym']Wraith Cosmic Glass V2 ve Wraith Spirit of Aim Pro (speed / hybrid) arasında kaldım genelde lol...
  8. S

Cat 8 önerisi istiyorum

flat model mi slim model mi
  9. S

Cat 8 önerisi istiyorum

kablonun tam olarak bi şekli var o şeklin dışına çıkınca bağlantı gidiyo dokununca gidio uç bağlantı noktası falan değil gövdesi falan
  10. S

Cat 8 önerisi istiyorum

ya şu an kullandığım cat7 ikide bir bağlantısı kopup duruyor böyle sorunlar yaşamyacağım bişi arıyorum şu an
  11. S

Cat 8 önerisi istiyorum

önerin nedir hangi marka
  12. S

Cat 8 önerisi istiyorum

valla sırf daha temiz iletir diye almayı düşünüyorum
  13. S

Cat 8 önerisi istiyorum

10 metre cat 8 almayı düşünüyorum bütçem 600 tl civarları
  14. S

Ryzen 7 5800x için soğutma almama gerek var mı

bende thermalright ın kule tipini düşünüyordum teşekkür ederim
  15. S

bütçe 2 civarı kasa frisby marka
  16. S

Kullandığım psu yeterli mi

şimdiye kadar sistemim buydu yeni 5060 ve 5800x aldım takmadım bile yetersiz gelecekse takmadan önce almayı düşünüyorum bu sistemde uzun süre pc açık kaldığında mavi ekran verdiği kapandığı çok oldu 1768853314 bu paraya çıkabilirim fsp güvenebileceğim bir marka mıdır kendim araştırıp...
  17. S

aşağı yukarı 2
  18. S

ahahahah bende bu kadar para harcayınca korkup değiştirmeyi düşündüm zaten
  19. S

ryzen 7 5800x çok ısınıyor diye biliyorum çift fanlı kule tipi fan almayı düşünüyorum sizce gerek var mı ? hangi fanı almamı önerirsiniz
  20. S

frisby 600w 80+ psu kullanıyorum ryzen 7 5800x ve 5060 kullanıyorum sizce yeterli mi yeterli değilse ne önerirsiniz
Geri