Arama sonuçları: *

• Users: Gward
  • Order by date
  1. G

a520m-hvs asrock SSD Önerisi

a520m-hvs asrock 2 TB 1TB SS önerir misiniz?.
  2. G

Kaliteli Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

800 TL'ye Kadar kaliteli mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerisi verirmisiniz?
  3. G

GameNote H20002D Kulaklık İyimi önerir misiniz?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2002d-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,929487807.html Sizce Bu Kulaklık İyimi? Bu Fiyata Daha İyisi Bulunurmu? H2002P Olanı RGB Oldugu İçin Almak İstemedim Onunla Arasında Çok Fark Varmıdır?
  4. G

kablosuz kulaklık önerisi

Kulak üstü oyun için maks 2k ya çıkarım logitech 4335 hariç bakıyorum
  5. G

kablosuz kulaklık önerisi

Bana sunabileceğiniz en ucuz kaliteli kablosuz kulaklığı söyleyebilirmisiniz
  6. G

bilgisayarı Satın Aldım bir şey Danışıcağım

Görüstükte Biz Markamıza Güveniyoruz car curt dediler eğer iptal edip yeniden sipariş verirseniz süre 0 lanacak dediler bende hiç bulaşmadım sıfırdan alıcam
  7. G

Sorun Su bilgisayarı Satın Aldım Bile Yani Gelince Ek Olarak Alıcağım Uygun Fiyatlı Bir PSU Arıyorum + Olarak 1-2 Ay Götürürmü Suanki Everest PSUSU
  8. G

Merhaba https://www.gencergaming.com/da-c5 Satın Aldım Ama İçindeki PSU Bi Süre Sonra Patlar Dediler EN Uygun Fiyatlı Bu Kasaya Göre Olacak PSU önerir misiniz??
  9. G

Ucuza Amatör Yayıncı Kamerası Önerisi

Kamerası Fiyatına Göre İyi Olacak 500 Tl Altı WEBCAM Varmıdır?
  10. G

3500-4000 arası 144 240 hz arası monitör varmı FPS OYUNU İÇİN [Valorant,CSGO]

Valorant için uygunmudur? Güzel Kullanırsam Çok İyi Götürür Dimi bilgisayar Ryzen 5500 rx 6600 144 fps üzeri alıyorum rahatça oynatır dimi
  11. G

12. G

30000 TL Monitör Dahil bilgisayar Önerisi Verirmisiniz?

30000 TL Monitör Dahil bilgisayar Önerisi Verirmisiniz? Valorant 400-500 fps vesaire verebilirse iyi olur. kayıt alırken veya yayındayken sıkıntı çıkarmayacak bir bilgisayar olursa çok sevinirim.
  13. G

144 hz 1 ms Monitör Önerisi Verirmisiniz?

Oynuyacağım Oyunlar Rekabetçi Oyunlar. Valorant Gibi Oynarken Sorun Yaşamayacağım Akıcı 144 hz 1ms Monitör İstiyorum. Fiyatı 3000-4000 Olursa Çok İyi Olur 4500 Zorlayabilirim Belki NOT: Ara sıra ets2 tarzı oyunlara gireceğim.
  14. G

Yeni bilgisayar Alıcağım önerir misiniz??

PSU Güç Kaynağını Kesinlikle Değiştirmen Lazım. Yoksa 1 -2 Yıla Patlayabilir Sertifikalı Bir Güç Kaynağı Seçmeni Öneririm
  15. G

INTEL Arc A750 İyimidir?

Herhangi Bir Sıkıntı Çıkarırmı? 5 Yıl İdare Etmesi Lazım Beni. [TEMİZ BİR KULLANICIYIM] Driverlari Sorun Filan Çıkarırmı
  16. G

INTEL Arc A750 İyimidir?

https://www.itopya.com/vok-arc_h23263 Merhabalar! Böyle Bir Sistem Buldum Fiyatı Makuldü İşlemcisini Intel Core i5 12400F İle Değiştirip ARC A750 Almak Mantıklı Geldi Oyun Teslterindede gayet Başarılı Ama Yeni Bir Ekran Kartı Oldugundan Dolayı Herhangi Bir Sıkıntı Yaşatırmı Driver Olsun VS VS...
  17. G

driver sorunları var diyorlar arc a750 düzeldimi onlar? alınabilir biseymi
  18. G

ulasılmıyor linke
  19. G

bende öyle düşündüm malum fiyatlar yükselmeden kaçırmamak lazım böyle ucuza oyun testlerindede gayet başarılı ama burdan araştırma yaptığım için söylüorum beyler ryzen 5 5500 güzel bir işlemci hep 5600 ile karşılaştırıyorsunuz arasında 1000 tl fark var ama onun için sıvı soğutma vs vs deyince...
  20. G

2. el Çok İstemiyorum Hem Uğraştırıyor Hem 0 Almak İstiyorum Eğer Elinde Bundanda Güzel Bir Sistem Varsa Linkini Benle Paylaşırsan Çok SEvinirim.
Geri